Зима

Зима
Пролет

26 април 2017 г.

Как да открием сродната си душа?

Едно е да имаме списък с желания, но е съвсем друго да помислим какво би могло да има значение за този, който ни търси
 
Независимо дали сме високи или ниски, екстровертна или интровертна личност, шансовете необвързаните да споделят живота си с някого в миналото са били много по-високи, отколкото са днес.

Днес намирането на партньор може да представлява истинско предизвикателство. Освен това се наблюдава и голяма промяна, когато става въпрос за очакванията, които имаме към него.

Не е никак изненадващо да бъдем песимистично настроени към намирането на специалния човек, когато търсенето ни не води до успех.

Една от най-важните стъпки в този процес е да дефинираме своите потребности по отношение на партньора и връзката, вместо просто да се фокусираме върху дългия списък от неща, които „трябва да имаме“.

За жалост, съсредоточаването върху онова, което липсва в списъка с желания, когато срещнем някого само веднъж, може да ни заслепи за потенциала за приятелство, а може би много повече.

Много вероятно е, както много други мъже и жени, да не си задаваме и онзи наистина важен въпрос: „Защо партньорът, който търся, търси мен?“

Едно е да имаме списък с желания, но е съвсем друго да помислим какво би могло да има значение за този, който ни търси.

Ако искаме да срещнем специалния човек – сродната ни душа, ще трябва да сме готови да направим някои промени, когато става въпрос за очакванията ни.

Много често списъкът с желанията ни е причина за ненужно нещастие, защото търсим някого, който не ни нарежда сред приоритетите си. 



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар