Зима

Зима
Пролет

23 април 2017 г.

Б.Б. за скандала в БСП: "Червената олигархия и зависимостите в БСП всички ги знаем"

За Георги Гергов и Асен Марков мълчи

"Червената олигархия и зависимостите на БСП всички ги знаем, така че за мен това не е изненада. Знаете огромните пари, които се изсипаха на изборите – и на президентските, и на парламентарните.

Навремето имаше разправии между червените мобифони и червените баби, сега има между червените олигарси кой да надделее в партията", така Бойко Борисов коментира в Бургас скандала между Корнелия Нинова и Георги Гергов.

Бойко Борисов е уязвим за връзки с "червената олигархия", така че вероятно би било по-добре да си спести подобни коментари. Не че казва нещо конкретно за Георги Гергов и "паралелната партия" на "Корни" и "Бай Асен".

Историята с врътките за "Пловдивския панаир" се превърна в медиен мегаскандал точно преди "Гергов гейт" за срещата на Сотир Цацаров и Сашо Дончев.

Борисов сгъна кмета на Пловдив Иван Тотев в услуга на Георги Гергов. Нима заедно с Гергов, Пеевски и Цветанов не направиха Цацаров главен прокурор?!

Сега "Бойко" потрива ръце, докато "Корни" се вие и гъне в "Мон Дьо Нин" кризисен пиар, но ако на нея й стигне кураж да разгърне атаката, ще извлече рейтингови ползи.

Корнелия Нинова подкара червените приятелчета на "Бойко" - първо Георги Първанов, сега и Георги Гергов, който я качи на Коня в БСП. Само дето го стори по съвета на Асен Марков.

Защо ли Бойко Борисов мълчи за Асен Марков, известен в БСП като Сивия кардинал - "Бай Асен", който дърпа всички конци: от ДАНС през посолствата до прокуратурата?!


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар