Зима

Зима
Пролет

5 юни 2017 г.

Аргументи на модерното предателство

Войната - това сте вие. Предателите на разума и блюстителите на безумието. Няма да ви се дадем...
 
Пиша това след поредния атентат. Нашата вяра, нашето бъдеще и нашето разбиране за света е предадено.

Направиха го политиците, с помощта на хората, които смятат, че няма граници. Които не познават злото и го отричат. Дори да го срещнат това зло - пак го отричат, сякаш е частно, случайно зло. Сякаш не познават комунизма и фашизма, и тълкуват исляма и либерализма като бъдеще, което "засега" дава грешки.

Направиха го най-добрите ни приятели, защото - или взеха пари, или просто оглупяха от медиите.

ТЕХНИТЕ аргументи са полуфабрикати.

Либералното тълкуване за днешния свят е произведено в чужда фабрика, под ръководството на луди конспиратори, взели мечтаната лява дрога на безумието да си комунисто-фашист с корпоративна щампа. Плюс религия, наречена ПРАВА НА ЧОВЕКА, великата злоупотреба със свещеното.

Ще се опитаме да изредим аргументите на предателството на нео-либералите тук. За мен те са неразбираеми, честно.

ЕМПАТИЯ

След всяка кръв пролята по улиците на Европа се говори за емпатия. Сякаш някой е останал без ток и ние му съчувстваме. Аз нямам емпатия. Знам защо - защото атентат в Кабул е гражданска война. А атентат в Лондон е нападение. Ние в Лондон не решаваме нещата с атентати. Но пуснахме хора, за които атентатите са алтернативата. Към тях емпатия нямам. Глобализирам проблемите, което не е редно. Но и липсата на регламент за приемане на ислямисти също не е редна. Аз виждам война. На война емпатия няма. Убийте ме.

ВРЕДНАТА СТАТИСТИКА НА АТЕНТАТИТЕ

С ужас установих, че има хора, които смятат, че ако не говорим за атентатите, същите ще спрат. Все едно да не говорим за градушката, цунамито, туберкулозата (за която има лек) или за телевизията, която наистина не говори за много неща. Либералите са луди - те сравняват по най-гнусния начин умрелите от катастрофи с умрелите от радикален ислям. Смятат, че с една от тези статистики се злоупотребява. Как не ви е срам?!

Та вие  не отчитате истинската категория, категорията, наречена "война". На пътя жертвите са случайни, неволни, не-нарочни. В атентата на новия ислям са търсени. Подлостта на това сравнение е безумна, дори не мога да я намеря за нарочна. Омразата ми към тази заблуда се ражда в момента, когато започвам да мисля, че това не е заблуда. Това, което правите е наистина медийно нарочно. Вие сте съучастници във всеки атентат, породен от чистото зло. Защото човешката история познава много злини - но тази злина е безсмислена и изчистена от вас. Точна като фашизма и точно като комунизма.

ТЪРСИТЕ СИ ПОВОДИ ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ, казват либералите след всеки атентат.

Онемявам. След всеки атентат неолибералите смятат, че НИЕ търсим повод да ги мразим. Тях, убийците. Говорят за език на омразата и говорят за това, че онеправданите отмъщават за нещо, което аз, ние - ние сме били сбъркали. Това е зловещо и нелогично. В живота нещата стоят така: Никой не мрази никого, докато единият не размаха мачете. Идеята на свободния свят е да простим поредицата от отмъщения, създадени от историята. Но в нашия случай либералите оправдават клането с исторически факти - че белите са експлоатирали черните преди. Какъв аргумент е това, бели човече? Каква е тази ви логика нещастници?

Аз имам мои аргументи на смисъла:

Аз съм българин. Не съм бил нито фашист, нито комунист. Не съм християнски шовинист. Не съм клал никого. Не съм виновен за арабските неволи. Не съм имал роби. Не съм имал колонии. Аз нямам нищо общо с тази глупава англосаксонска нордическа вина, създадена от вещицата Ангела.

Аз имам страна, имам светска държава и не искам ислям. Във вените ми има памет за исляма, която ме държи нащрек. Аргументите на моите близки неолиберали са едно необосновано лайно. Опитвам се да избегна войната с моя ближен, с моя либерал.

Но вие прекалявате. Вие ме цепите на две.

А доколкото виждам - врагът ни е обединен и решителен.

Е, войната е вътре в нас. Тя не е трима леви почитатели на Мохамед. Тя, войната - това сте вие. Предателите на разума и блюстителите на безумието. Няма да ви се дадем.

Животът иска логика, не отмъщения. И животът ще получи своята логика - дори под формата на реална война.

А вие - вие ще бъдете на бунището на историята. Вие сте модерните зомбита, които създадоха правила как да живеем в един зомби свят на безсмислена кръв и страх.

Това няма как да продължава. Няма как.


Мартин Карбовски, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар