Лято

Лято

9 юни 2017 г.

Горящ герб на Midalidare

Впечатляващата изработка е част от поредицата съоръжения, които са създадени специално за фестивала и нетрадционното пирошоу
 
Горящ герб ще посреща феновете на рок музиката по време на Midalidare, Rock In The Wine Valley на 9, 10 и 11 юни в село Могилово. 

Впечатляващата изработка е част от поредицата съоръжения, които са създадени специално за фестивала и нетрадционното пирошоу. Автор на новия герб и различните акценти от метал и дърво е скулпторът Илия Бояров. „Всичко това е изработено за близо 60 дни. Във фестивалната зона ще видим факели с щитове, а на входните арки - два каменни релефа заедно с букви Midalidare, Rock In The Wine Valley”. 

Бояров допълва, че е имал пълна свобода в създаването на концепцията: “Исках да развия прекрасното лого, което Мидалидаре има, като използвам всичко от него - да го разглобя на съставни части и след това да започна да го събирам в различните композиции“.

14-метрова сцена ще даде възможност на Dee Snider, UDO, Gotthard и Doro Pesh да се развихрят  като поставят начало на нова традиция в долината на виното. 


„Озвучителната техника на бандите може да бъде сравнявана единствено с Ролс Ройс сред автомобилите“, коментират от екипа на феста. 

Предложенията на кетъринга в Midalidare, Rock In The Wine Valley предлага бира и вино, но също ще изненaда посетителите. Ребърца по тайна рецепта, които се приготвят в продължение на 12 часа ще изкушават всеки, който иска да предизвика сетивата си в тридневното рок преживяване.

„Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година с участието на Gotthard, Dirkschneider, Doro и Dee Snider от Twisted Sister. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. 


Цените на билетите са:

За целия фестивал:

- 80 лева (last minute) - от 01 до 11 юни, 2017г.

Еднодневни:

- 60 лева (last minute) - 01 до 11 юни, 2017г.

Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар