Зима

Зима
Пролет

18 юли 2017 г.

Стюардесите с най-красиви униформи (галерия)

Авиокомпания в Китай привлече вниманието към себе си в последните седмици не с промоции към своите клиенти, а с новите костюми на членовете на екипажа.
 
Елегантните haute couture модели сякаш са взети от модния подиум.

Тези униформи не напомнят на нито едни, които сте виждали в самолетите. Сиво, екрю, рокли в линия, която напомня за Китай, както и флорални мотиви и акценти, които допълват източното настроение. Толкова стилни и привлекателни.

Hainan Airlines си сътрудничи с дизайнерката Lawrence Xu, която представи новото облекло на Paris Couture Week. Вдъхновена от традиционната китайска рокля „Cheongsam“, униформата включва смесване на съвременните модни тенденции в западен стил и традиционните китайски артистични елементи, сред които и китайска митична птица.

„Сътрудничеството между Hainan Airlines и Lawrence Xu е водещо в индустрията. Не само създаваме нова униформа, но и показваме интернационализирания имидж на нашата авиокомпания. Особено по международните маршрути, бихме искали да позволим на пътниците да знаят, че Китай е в крак с модата.“ – споделя директорът на авиокомпанията.

Мъжката версия на униформата е малко по-малко екстравагантна и по-западна, с двойни палта и по-малки елементи от традиционната китайска култура.



Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар