Зима

Зима

16 август 2017 г.

Концернът „Калашников” направи електрически мотоциклети за руската полиция (видео)

Машините ще бъдат показани пред публика по време на международни форум „Армия 2017"
 
Концернът „Калашников" представи електрически мотоциклети на базата на моделите на „ИЖ", предназначени за руската полиция. 

Машините ще бъдат показани пред публика по време на международни форум „Армия 2017", който ще се проведе в Москва в края на месеца.

Първите бройки от мотоциклета ще бъдат предадени на полицията в руската столица след изложението. Преди да постъпят на патрулна служба, те ще бъдат подложени на специални тестове.

Засега липсват технически детайли за електрическите возила. Известно е само, че максималната мощност на задвижващия агрегат е 15 кВт, което ще позволи с едно зареждане на акумулатора да се изминават около 150 км.

Концернът ще подготви 3 модификации на електрически мотор, като една от тях ще бъде предназначена за специалните части на полицията и ще бъде оборудвана със специален отсек за поставяне на оръжие. Ще има и версия с висока проходимост.

В момента „Калашников" произвежда и мотоциклети с кош на базата на модела „Урал" за руската армия. Те могат да превозват дори противотанков ракетен комплекс.


Няма коментари:

Публикуване на коментар