Зима

Зима
Пролет

19 август 2017 г.

Съботен бис: Гей ли е Криско и разкази под Гущеровия храст (галерия)

Бисът на седмицата е за д-р Генадиев

И през тази седмица една от най-обсъжданите теми, най-вече в артистичните среди, е любовта на актьора Стоян Алексиев с близо три пъти по-младата от него студентка Ивана.

Жененият Стоян бе заловен от папараци неприлично да интимничи с 22-годишната Ивана, като той се оправда, че били някакви проби на сцени за филм. Нашумелият като д-р Генадиев не бе никак убедителен, а ние се питаме - защо? Г-н Алексиев, та вие сте герой за вашите връстници - успял актьор, успял Дон Жуан. Колко мъже могат да се похвалят с млада любовница? На тези години повечето представители на силния пол мислят повече за простата си и дали въобще самолетът им има гориво, за да излети. Така че - долу лапите от Стоян Алексиев, седмичният бис е за него.

Бисът е за д-р Генадиев

След като би шута на фолкпевицата Мария, Християн Гущеров си намери нова опашка. Тя също е лека категория, която лесно се къса - плеймейтката Светлана Василева. Тя самата се похвали, че се е наместила в неговите чаршафи и дори вече е пренесла багажа си в милионерския му дом. И тя тръгна по стъпките на Мария - да ни уверява как "Християн е изключително зрял и възпитан човек". Да речем, че наистина е възпитан, защото няма как да знаем като не сме били в неговата компания. Ама зрял? Дали пък цялата любов не е прелюдия към задаващото се поредно, и май последно, издание на VIP Brother? Слуховете пращат в Къщата Светлана и Мария заедно, с надеждата да изяснят кой кога се е намъкнал под юргана на Гущеров. След по-малко от месец ще видим дали двете са ги задоволили хилядарките на продуцентите. А надеждите на Василева да има дълга връзка с милионерския наследник са толкова големи, колкото надутия балон от приказки на Мария, че с Християн се обичат по време, когато вече са били разделени.
Светлана Василева е новата Гущерица

Самата Мария изрази увереност в интервю, че ще стане майка поне още един път. И видите ли - пазила в тайна новия си мъж. Какъв ли трябва да е той, че да му е приятно фолкпевицата всяка седмица да си пуска снимки от плажа или спалнята и да разкрива прелестите си. Иначе Мария не пропусна да клъвне бившия си мъж: "Докато бях с Християн не можех да правя много неща. Никога не съм имала това право или тази възможност. Всеки трябва да има своето време, иначе в един момент от това задушаване идва краят. Говоря за моята връзка и за моето усещане на нещата". Явно най-много й е липсвала възможността да се пуска полугола из клубовете и социалните мрежи, защото сега го прави непрекъснато. Но да не съдим, всеки си има потребности.
Мария си се разголва ежеседмично

Ася Капчикова пък тръби наляво и надясно каква голяма звезда е и всичко с Криско е в миналото. Но пък на всяко интервю вади по нещо от пресъхналата им връзка, иначе не е интересна с нищо. С Венета Райкова поклюкарстваха, като и двете стигнаха до извода, че някъде са чували как рапърът спял и с жени, и с мъже. Капчикова чула за похожденията по левия бряг на Криско след като се разделили, докато били заедно - не бил й изневерявал. Един вид - при такава жена няма как да се случи. То е ясно, че родните звезди ако не се похвалят сами няма кой да го направи.
Гей ли е Криско?

Трябва да свикнем и с новата медийна героиня Сузанита, която си мисли, че я очаква някаква звездна кариера. Известността обаче нищо не гарантира, както и хилядите гледания на някой клип. Да пита Джорджано, ако не вярва на нас.

След като нашумя набързо, щерката на Орхан Мурад видимо е готова да брани бързата слава и да си пришие скандален имидж. Според всички нереализирани и неталантливи хорица в шоубизнеса - скандалът продава. Продава, ама ако има нещо зад него. Иначе си остава гол скандал и слава за три дни. Сузанита попрекрачи границите със снимка, на която е видно, че пуши трева. И потникът й е по темата, но сега баща й не е толкова активен по студиата да я защити. Сори, но голотията и дрогата не са единствените начини да бъдеш успешен.

Сузанита с тревица...

Синоптичката Натали Трифонова пък щяла да се омъжва този уикенд за бившия футболист на Левски Антонио Аниете. Сега ще се случи само подписването, а купонът ще е през септември в Царево, твърди вестник "Уикенд". Наталия била луд фен на футбола заради дядо си, който е привърженик на ЦСКА. Внучката обаче се е насочила към левскар, като не става ясно дали блондинката ще последва Аниете към Гърция, където той играе в момента.
Трифонова ще се врече на Аниете

Тази седмица и Камелия пусна серия от еротични снимки, което едва ли е учудило някого. Просто изненадваща бе честотата. И всъщност стана ясно защо - тя отбеляза 20 години на сцената. И за радост на част от феновете й - реши да се разголи.
20 години Камелия на сцената

Прочети още на: http://www.dnes.bg/index/2017/08/19/syboten-bis-gei-li-e-krisko-i-razkazi-pod-gushteroviia-hrast.350867,image10#photo
20 години Камелия на сцената

Отминаващата седмица започна с една новина, която за мнозина е закъсняла - Саня Армутлиева се раздели с Жана Бергендорф. Певицата се забърка в два скандала с мирис на дрога, изложи се във VIP Brother, най-вероятно и участията й клонят към нулата.

Според официалното съобщение "Жана се нуждае от малко време, за да се върне към себе си". Ако не може сама - да се обърне към Кобилкина, тя вече води и такива курсове. Пък и при Наталия са "вълшебните" шишенца с капки, които помагат срещу всичко...


Завършваме с едно оплакване на Мис Силикон Виктория Петрова.

"Компанията на Мис Силикон не е евтина, момчета. Очаквам само сериозни оферти на лични", пише в профил с нейното име. Тя веднага заяви, че някой болен мозък се вихрел от нейно име (най-вероятно PR-а й - б.а.) и публикувал глупости. Най-вероятно профилът наистина е фалшив, но пък написаното... Да, ние нямаме в автобиографията си Мис Силикон, но пък и мозъците не са ни силиконови.

Лъжа ли е написаното?


Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар