Зима

Зима
Пролет

21 октомври 2017 г.

Съботен бис: Новата реколта плеймейтки и гей ли е Издислав? (16+) (галерия)

Какво е нужно да си ВИП у нас?

Тази седмица излезе новата реколта плеймейтки, искаме или не - очаква ни поредната звезда, известна с известността си. 


Вече ни анонсират из медиите и победителката - Анна-Мария Чернева. Тя била звезда от сериала "София ден и нощ". Честно казано, от този сериал най-много да научиш диалектите от различните краища на България, което си е вид ограмотяване за зрителите.

Но Анна-Мария най-вероятно е спрягана за победителка, защото е сравнително най-известна сред кандидатките. Тя е била рекламно лице, снимала се е в клипове, дори е правила опит да става певица. За радост, този опит е бил прекратен още след първия опит.

Анна-Мария Чернева е спрягана за новата Мис Плеймейт

Иначе организаторите на конкурса акцентираха, че новите кандидатки за гола слава не са натъпкани толкова със силикон, дори имало и такива с природните си дадености. Можете да ги оцените в галерията (16+) ни след снимките на всички днешни герои.


През последните седмици в обсега на клюкарските рубрики нахлуха Димитър Рачков и Мария Игнатова. Напълно нормално, след като двамата се разделиха и официално. За нова любовница на актьора се спряга също плеймейтка, която в момента се изявява като репортерка в "Господари на ефира" - Ева Веселинова. Според слуховете, заварката между тях станала от два месеца. Разликата във възрастта е доста голяма, но защо пък Рачков да не тръгне по стъпките на Брад Пит, който замени Анджелина с 21-годишната актриса Ела Пърнел.
Според слуховете Рачков забил друга плеймейтка, сега репортерка, Ева Веселинова

Мария Игнатова пък бе заснета от папараци с тайнствен мъж до къщата й, който обаче се оказал по-скоро охрана, отколкото гадже.

Една сага, която развълнува цяла България, върви към своя финал. Шведската полиция не намери доказателства, че Сами Кий Сверт е нанесъл тежък побой на родната певица Сани Алекса, както твърдеше тя. И двамата се обвиняваха, че имат проблеми с алкохола, но в крайна сметка версията на Александра за побой не издържа. Шведът дори се оплака пред органите на реда, че Сани и брат й го изнудвали за пари.

Тази седмица попфолк жанра се разтресе от маанета и честитки към младоженците Фики Стораро и Гюлджан. Всъщност малцина забелязаха, че ден преди да сложи костюма Фики бе замесен в гей скандал. Дори имало клипче, което да докаже, че прескача на левия бряг. Ако пък то не излезе на бял свят, изводът е, че Фики не е мъж за една жена. Ами ще трябва да доказва противното. Иначе в хотел в центъра на София се събраха стотици гости и развъртяха ханшове в чест на младото семейство. На събитието се появи и Цветелина Янева, която роди преди няколко месеца, както и Деси Слава, която е в напреднала бременност.

Ден преди сватбата набедиха Фики за гей
Цветелина Янева, Деси Слава, Емилия, Еми Стамболова бяха сред гостите на сватбата на Фики

Риалити звездата и идол на родните "модели" Ким Кардашиян започва опасна за българските стандарти тенденция. Тя обяви, че селфито вече е отживелица и демоде. Дано не се окаже лош пророк, защото половината ни знаменитости ще потънат в забрава. Тях едното селфи ги крепи...

Може би и затова Николета Лозанова побърза да ни предложи нов кадър от еротичната си поредица, с който да напомни за своето съществуване. Тя е сред очакваните звезди на Big Brother All Stars, които ще постоят за кратко в ефира след настоящите съквартиранти.

Ким Кардашиян с мрачна прогноза - селфито си отива. Ще засегне ли тенденцията Николета?

От тези съквартиранти пък научаваме азбучни истини за родните ВИП-ове, ако въобще те могат да попаднат в тази категория. Какво разбрахме от шоуто дотук и какво ти трябва, за да си лепнеш ВИП етикет? За жените - богат мъж, който да пуши и пийва скъпо шампанско докато те изчаква да овършееш бутици в Париж, Милано или Дубай. Задължително трябва да имаш екстеншъни и те да са центъра на съществуването ти. Без фалшивата коса ще лъсне фалшивата ти самоличност. Трябва егото ти да е до небесата и да не признаваш постиженията на друг. Разбрахме, че звездите много се страхуват да не ги обяви някой за беден. Това е по-обидно за тях дори от най-звучната псувня. Разбрахме още, че можеш да изградиш образ на принцеса с куп лъжи, но попаднеш ли в риалити каляската се превръща в обикновена тиква. И малкото заблудени разкриват нескопосано скалъпената ти биография. 

Изводът? Ако искате да сте звезди не влизайте в такова шоу, помръквате за по-малко от месец. Но пък голяма част от тези звезди са бедни, извинявайте за обидата, и са готови да се изложат срещу хонорар. С който после да продължат да излъскват фалшивия си живот.


Завършваме с една културна новина - Криско вече продава автобиографичната си книга. С темповете, с които върви - след има-няма 5-6 години може да напише още една. За съжаление, при нас ще пристигне следващата седмица и с любопитство ще разгледаме дали е споменал отчаяните си опити да стане известен с едни голи снимки и клипчета. Но пък и никой не може да му отрече, че е един от малкото български изпълнители, които успяха да съчетаят и шоу, и бизнес. И не е беден като повечето си колеги, които не могат дори да плащат наемите си в София, но са в столицата да поддържат имиджа на звезди.
 Криско пусна автобиографията си


Започваме представянето на новата реколта плеймейтки с Нора
Ева

 Анастасия

 Биляна

 Миглена
 Марешка
 Даная
 Виолета
 Брита
 Жанет
 Ива

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар