Зима

Зима
Пролет

1 октомври 2017 г.

Германия – мръсна сензация

Нищо по-нормално държавният ти глава да се събуди една сутрин и на собствена глава да покани цели чужди народи на гости.
 
Без дори да пита нито собствения си народ, нито останалите европейски народи.

Да направиш тайно адресни регистрации на два цигански клана в малка община и след половин година с техните гласове да спечелиш изборите за кмет. Това вероятно е български патент, който е построен върху елементарна математика и е възможен само на дребно.

Но да заселиш явно милиони пришълци от целия свят, чиито гласове не можеш да използваш. Чиито ръце засега не са цапат с работа, чиито пишки са насочени като гаубици срещу собствените ти жени, чиито квартали на практика завземат територия от държавата ти, превръщайки се в автономни държавици с неписани конституции.

И въпреки всичко да оцелееш две години на най-високия пост, да изкараш спокойно мандата си и накрая да получиш най-много и достатъчно за нов мандат като канцлер - това вече е немски политинженеринг, който не може да бъде откраднат. Защото не е построен върху точна и универсална наука, а зад него стои трудна за разбиране народопсихология. 

Разбира се, германците трябва да знаят какво е най-доброто за тях. Трябва да познават най-добре местните си политици и да са най-наясно какво да очакват от тях.

Изборът им е свещен и сигурно най-правилният според предлаганата стока на политическия им пазар. Но това въобще не го прави лесен за проумяване извън собствената им реалност.

В нашата и изобщо в реалността на изток от Германия едва ли има народ, който би тръгнал след обещания за повече мулти-култи и повече автономни гета. А в Германия това даже вече не е обещание, вече е сбъдната действителност. И очевидно повечето хора нямат проблем с нея. Поне не толкова голям проблем, колкото бихме имали ние.

Победата на Меркел дори не е сензация. Нямаше нищо по-нормално от това тя пак да спечели, нали.

Нищо по-нормално държавният ти глава да се събуди една сутрин и на собствена глава да покани цели чужди народи на гости. Без дори да пита нито собствения си народ, нито останалите европейски народи.

Нищо по-нормално пак да те изберат за държавен глава, след като си играл главна роля в последното преселение на народите. Което на собствения ти народ и съседните му е донесло на този етап единствено по-високи социални разходи, никаква работна ръка, ръст на престъпността и истински тероризъм, представян като битови инциденти.

Но не, въпреки всичко победата на Меркел не е никаква сензация. Дори за полусензация минава, че въобще е успяла да загуби гласове спрямо предишната си победа. А най-мръсната сензация е, че нацистите май се надигат от гроба.

Нищо по-нормално от това един народ да бъде определян според отношението си към натрапените в дома му чужди народи. Това вече е глобална либерална индустрия, която е свела възможностите до обществено приемлива глупост или до клеймо – или прегръщаш бежанеца, или дядо ти е бил щурмфюрер в SS.

Всички бели мъже са или нацисти, или полезни идиоти, но само първото представлява проблем. А всички бели жени да се обърнат за повече информация към най-близкия имам - какви точно могат да бъдат и как да се обличат.

Ще видите, и с това ще свикнете да не ви причинява цивилизационна сензация. Но сега си отдъхнете – важното е, че на поредни европейски избори Европа беше спасена от нацистите, докато самата тя спасяваше Африка от излишното й население.



Калин Руменов, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар