Лято

Лято

10 октомври 2017 г.

Ирина Шейк: Никога не съм се подлагала на диети

"Човек първо трябва да се хареса на себе си. Не мислете за мъжете, мислете за себе си!"
 
Макар и скоро да стана майка, Ирина Шейк продължава да изглежда безупречно. 

Секссимвол, успешен модел, грижовна майка и половинката на красавеца и холивудска звезда Брадли Купър, тя споделя, че всъщност никога не е полагала кой знае какви усилия за външния си вид, пише OK Magazine.

„Никога не съм спазвала диети. Никога. Даже след раждането. Благодаря на моите родители за хубавите гени. Това не е кокетство – никога нищо не правя специално, за да съм във форма“, разказва Шейк.

Супермоделът вярва, че жената не е длъжна да изглежда по определен начин, за да се харесва на мъжете. На първо място добре е тя да се харесва на себе си.

„Ако циклите на въпроса как да се харесам на мъжете, нищо няма да излезе. Смятам, че човек първо трябва да се хареса на себе си. Не мислете за мъжете, мислете за себе си! Сексуалността на жената не зависи от това дали сте си сложили токчета или не. Сексуалността е вътрешна хармония“, разяснява Ирина.

По думите ѝ, тя може да бъде видяна на токчета само на светски партита или по време на снимки. В обикновения си живот, звездата никога не ги използва. Обяснява, че слага само дрехи, които й носят комфорт.

Гримове и козметични средства Шейк също не използва във всекидневието си. За да поддържа красотата си моделът вярва на природните вещества, например леда.

„При всяко пътуване звъня на румсървиса в хотела и моля за много лед – това е цялата мъдрост“, разказва още моделът.Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар