Зима

Зима
Пролет

7 ноември 2017 г.

Доган се връщал в политиката? Че кога е излизал, да попитаме дежурните маршируващи по плаца?

Когато "Афера" ви рече в прав текст какво предстои, се хилехте, а сега се виете като маркучи в гориста местност!
 
И като запъплиха едни „обяснители“, налазили Ахмед Доган, като буболечки, ум да ти зайде.

Дежурните от едната и от другата страна – Валерия Велева и Осман Октай – не пропускат никаква, ама никаква възможност – да ни обяснят на нас – „тъпите“ какво точно искал да каже Доган, като как се „връщал“ или не „връщал“ в „голямата“ политика, направо да се задавиш с варени кестени насред път…

Лиготия след лиготия.

Избиващ комплекс след избиващ комплекс.

От близо година единствена АФЕРА информира, че иде „ресто“-то. Бавничко, не от раз, ама и това сме го написали, че Доган действа търпеливо.

На 9 август /!!!/ 2017 година единствена АФЕРА в прав текст написа онова, което никой не посмя да изрече:

ПЕЕВСКИ УДРЯ ПЕРСОНАЛНО ДОГАН! ИСТИНАТА ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“. ЩЕ ПОСЛЕДВА ЛИ „РЕСТО“, КОЕТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ

И тогава „дежурните“ на единия и на другия фланг хукнаха моментално да разясняват как било лято, как някои били изперкали, и се хилиха, милите „анализатори“, като олигофрени… А сега се вият като маркучи в гориста местност.

ОБАЧЕ. ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО.

Месеци по-късно, всичко онова, което написа АФЕРА, описвайки какво след случва ЗАД ЗАВЕСАТА, започва официално да лъсва. Бавничко. Лека полека.

Доган се връщал в политиката? Че кога е излизал, да попитаме дежурните маршируващи по плаца?

Доган никак не искал да удари Бойко Борисов, а само вече ташкън му дошли патреотарите, разчеква се невъобразимо Мадам В. в едновременната си любов хем към Боко, хем към Сокола. И услужливо пропуска в купищата цитати, които прилага от Доган, точно онзи, от онази конференция на ДПС, който УБИ ОТ УПОР БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

Тадаръков, като умен преносач на послания, го изрича с пиниз: „… може и да се завърне, ако види, че в България има диктатура…“. Фин пиниз, пиниз само за онези, които разбират от ЗНАЦИ.

Че България НЕ Е ИЗЛИЗАЛА В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ОТ ДИКТАТУРАТА НА ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! Тогава? Добро упражнение за напъване на мозъчетата на дежурните „анализатори“.

Методито /Андреев/ и той се напъна да ни обясни как „нещо се случвало“ вътре в ДПС и Доган, и Пеевски май, нещо, така… Здрасти, Методи, че много бързаме.

Когато АФЕРА написа отдавна, че апликирането на Пеевски върху Доган е грешна теза, и че трусовете идат и се усещат, не смеехте да гъкнете, а АФЕРА пак беше … „луда“.

Позицията на ДПС – вече официалната – намества пъзела. За онези, които още се пънат на тема „оперативна“ и „голяма“ политика, сме длъжни да уточним и още нещо изключително важно – че политиката и бизнеса у нас са свързани като с туткал. Анадънмо?! И ако Доган „ей тъй на“ реши да се занимава с бизнес, то КОЙ си отива, а?

2018 година европейските фондове спират. И следва – тоталната катастрофа за държавата. Досега от същите тия фондове бяха ОТКРАДНАТИ ГЛАВОЛОМНИ СУМИ. Държавата се гърчи под диктатурата на „Вожда“ и мизерията на ехалето, съпроводено от баснословните богатства на шепа Лапачи.

Доган може да е сатанизиран и всякакъв в очите на омерзените българи. НО! Със сигурност окото му е вече на снайпера, защото не „се задава“ и не „идва“ диктатура. 


ДИКТАТУРАТА ВЕЧЕ Е ТУК!



Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар