Есен

Есен

9 ноември 2017 г.

Методът на синоптичката (или математика на силикона)

Ако сте млада и атрактивна жена - никога не ходете на училище. Вашият стремеж трябва да е в друга сфера - телевизионните появи.

ПОСТУЛАТ 1:


При критичен брой появи на телевизионния екран при една млада жена, (повече от триста), се предизвиква сексуалният интерес на критичен брой мъже, също повече от триста.

ПОСТУЛАТ 2:
 

При критичен брой мъже, интересуващи се сексуално от младата жена на екрана, има краен брой заслужаващи си индивиди. Около десетина.

ПОСТУЛАТ 3:
 

Сред крайния брой заслужаващи си индивиди има един наистина богат, наистина отговорен и наистина влюбен балък.

ПОСТУЛАТ ПОСЛЕДЕН:
 

Балъкът понякога е държавен глава.

Ако сте млада и атрактивна жена - никога не ходете на училище.
 

Вашият стремеж трябва да е в друга сфера - телевизионните появи. 

Те трябва да са много, по възможност редовни, с определящо секси аполитично излъчване, далеч от спорни обществени и икономически теми, както и да не предполагат нито един въпрос към вас, образованието и личната ви история. Или сексуална стълбица, по която сте се катерили.

Само една телевизионна длъжност предполага това. И тя не е в спортния коментар, длъжността на репортер, не е ролята на говорител, не е социолог или политик от женски род. Най-обтекаемата, сексуална и повтаряща се женска роля е тази на синоптичката. Просто няма къде да сбъркате.

Синоптичката е идеална за вас - нищо, че реалната ви заплата с години ще е под 1000 лева. Вие ще сте на витрината на женското месо повече от всички други жени, като броят на мъжете пред витрината е максимално висок - над рейтинга на новините дори. Та вас ви показват четири пъти в прайм-тайм. А и роклите са на бартер!
 

Истината е, че синоптичката трябва да си плаща, че е синоптичка на броудкастъра: той й осигурява наистина критичен брой интересуващи се от жената мъже.

Синоптичките са новите Пепеляшки.
 

Те живеят над заплатата си и над очакванията си. Те са героинята на нашето време и са имагото на всяка една принцеса. Бъдещите президентши и кукли Барби ще са синоптички. Най-позитивно е, най-безопасно е и е най-лесно - всичко това при най-голям избор на житейски възможности, идващи от мъжете.

Момичета, ако сте умни, трябва да добавите още едно качество във вашия характер, който не може да е само математика на силикона и златотърсачество - трябва и личен пиар на вашата сексуалност. 


Само прогнозата на времето може да ви я осигури без риск и редовно. Само тя.Мартин Карбовски, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар