Зима

Зима

14 януари 2018 г.

Снежната кралица или огън?

Кои са неочевидните признаци, че сте добра в леглото

Нека бъдем откровени: какво знаем за мъжката физиология? Сигурни ли сме в женското си очарование, имаме ли достатъчно харизма? 


Между другото, учените са доказали, че мъжете „четат“ признаците кога една жена е страстна. Как? Разказваме за знаците, които показват красноречиво, че сте добри в леглото, пише Elle.

Можете да флиртувате

Незабавна реакция на комплимент и вече получавате втори, и трети... Сякаш случайно докосвате косата си и строгият ви началник сменя незабавно гнева с добро настроение. В очакване на приятел в бара вие не седите с празен поглед, а приемате коктейл-комплимент от седящия наблизо мъж... Честито! Жените, които умеят да флиртуват имат много, много големи шансове да оставят незабравимо впечатление за себе си след любовна нощ.

Вие сте любопитни

Вие сте отворени към всичко ново. Искате да разберете, да знаете, да стигнете до самата същност. Мързелът и апатията са чужди за вас. Психолозите са сигурни: с такава жена в леглото не е скучно.

Сръчни ръце

На вас всичко ви спори. Е, или не всичко, но поне нещо, за което трябва да използвате ръцете си. Независимо дали сте бродирали, майсторски кълцате зеленчуците или имате успешно завършен курс по калиграфия – ако знаете как да направите нещо с ръцете си, тогава в секса вече сте изминали половината път до успеха.

Развито обоняние

Ако сте толкова чувствителни към ухания, че можете да различите различните версии на популярни аромати от първи път, тогава най-вероятно и вие ухаете перфектно. Според специалистите вие можете да „прочетете“ един човек със затворени очи. Което пък води до добър секс.

Гледали сте поне няколко филма за възрастни

За вашето общо израстване сте гледали поне няколко филма за възрастни. А ако сте посещавали и тематични магазини за възрастни вашият партньор със сигурност не скучае с вас в леглото.

Имате самочувствие

Е, тук всичко е ясно. Вие обичате себе си и вашето тяло и излъчвате тази любов на другите. Необходимо ли е да се казва, че това е основата на основите на щастливите взаимоотношения като цяло и по-специално на секса?Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар