Зима

Зима
Пролет

19 януари 2018 г.

Кои мъже ще ви носят на ръце (според зодията)

И ще ви накарат да се чувствате като принцеса...

Всяка жена си мечтае да бъде обожавана и има нужда от внимание, но за съжаление не всеки мъж е готов да даде всичко от себе си, за да направи своята дама щастлива.

Има най-различни предположения как можем да познаем подобен кавалер.

Някои хора казват, че трябва да гледаме професията – колкото по-големи доходи, толкова повече внимание и любов (защото успелите мъже имали самочувствие).

Други твърдят, че е по-добре да изберем обикновен мъж, защото той ще се радва на простите неща, няма да има така голямо его и ще се раздава за своята любима.

Има още много други мъдри мисли (или не чак толкова), с които жените слагат мъжете в една категория, като това да си изберем по-възрастен партньор, който да си грижи за нас и какво ли още не.

Истината е, че дали един мъж ще се държи като принцеса със своята приятелка зависи от възпитанието и от характера, който по никакъв начин не е свързан с професията, възрастта, външния вид и т.н.

Според астрологията, много важна част от характера играе зодията на един човек.

Нека видим кой е първият от трите зодиакални знака, който е склонен да носи своята дама на ръце:



Водолей

Мъжът Водолей е купонджия и си пада по лудориите и екстремните преживявания. Трудно бихте предположили, че от него може да се очаква подобна нежност, любов и отдаденост.

Но истината е, че неговата душа е много романтична. Той слага маска на цинизъм и саркастично отношение, за да се предпази и да покаже на околните техните слабости и грешки.

Когато е наистина влюбен, от мъжа Водолей можете да очаквате красиви думи, оригинални комплименти, внимателно подбрани подаръци и безусловна грижа и подкрепа.

Той е способен да постави своята дама на пиедестал и да й се възхищава непрестанно. А това никога няма да ви омръзне, защото въпреки силната си любов и уважение, той няма да пренебрегне своя характер и ще отстоява мнение си, когато сметне за необходимо.

Мъжът Водолей има много свободолюбив нрав, но ако обича истински една жена, той е готов да пренебрегне в голяма степен стремежа си за бохемски живот и да прекарва времето си с нея. Но не бива да го насилвате – трябва той сам да го пожелае.

Въздушният, неподвижен знак е готов да защитава своята дама. Той се възприема като рицар, който е дошъл да я спаси от опасностите, недобронамерените хора, ежедневните несгоди, самотата и скуката.

Той ще носи любимата си на ръце (буквално и преносно) и ще бди неуморно дали тя се чувства добре и от какво има нужда, а в замяна ще иска само едно – нейната истинска любов и вярност.

Мъжът Водолей ще подкрепи своята любима във всичко, с което тя се захване и ще й помага неуморно.



Вторият зодиакален знак, който е склонен да носи своята дама на ръце:


Везни

Мъжът Везни е много внимателен и винаги се отнася с дамите с уважение. Той умее да бъде кавалер и да прави добро впечатление.

Ако си мечтаете за мил и нежен мъж, който да ви угажда и глези – въздушният, кардинален знак е точно за вас.

Той е много социален и има нужда от вашата компания постоянно. Ще ви се обажда и ще ви пише мили съобщения много често.

От него може да очаквате да идва да ви посреща, когато навън е тъмно и да ви изненада с любимата закуска в леглото.

Мъжът Везни е много внимателен и мил и никога не би казал нещо, с които да нарани чувствата на своята любима (или поне не нарочно), ето защо не може да очаквате от него да бъде откровен и да ви признае, че новата ви рокля е ужасна или сте напълнели малко.

Също така, той не е злопаметен и лесно ще прости вашите дребни грешки. От него може да очаквате подкрепа в добро и лошо - той е мъж за сериозна връзка.

Подобно на мъжът Водолей, мъжът Везни е изпълнен с възхищение към любимата си жена и всичко, което тя прави за него е правилно, умно, красиво и вдъхновяващо.



Третият зодиакален знак, който е склонен да носи своята дама на ръце:

Козирог
Мъжът Козирог определено умее да угажда на своята дама и винаги има най-добрите попадения в комплиментите.

Способността на този мъж да поставя нуждите на своята любима пред своите е трогателна, като тя за него е пътеводна звезда.

Мъжете от земния, кардинален знак може да бъдат наречени "мъж по чехъл" от някои горделиви и егоцентрични Скорпиони или Лъвове, но те никога не биха могли да постигнат семейното щастие, което Козирогът създава.

Всяка дума, която неговата любима каже се превръща в закон за този господин и той е готов на всичко, за да я накара да бъде доволна и да се усмихне.

Без капка колебание Козирогът е готов да се натовари с всички семейни задължения. Той ще изкарва пари, ще готви и чисти, ще се грижи за децата и срещу всичко това ще иска само усмивката на жената до него.

Мъжете от този знак се увличат по силни и уверени дами, които добре знаят какво искат, но имат топли и добри сърца.

Освен всичко, не бива да забравяме за невероятния хумор на Козирога. Той е в състояние да развесели дори най-тъжния човек за секунди и с него една жена никога няма да скучае и да бъде унила.

Мъжът от тази зодия се грижи за семейството и го брани с цената на всичко. Отговорен, мил и грижовен, той определено може да се нарече мъж мечта.


Teenproblem.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар