Пролет

Пролет

18 февруари 2018 г.

Скъпи мъже, и да ви обича, ще ви зареже, защото...

Здравословната връзка изисква усилие и от двете страни.
 
И макар най-важното да е любовта, тя съвсем не е достатъчна да задържите жената до себе си. 

Ако ви зареже, макар да ви се кълне в обич и вярност, причината вероятно е:

1. Приемате я за даденост

Никоя жена не иска да се чувства като даденост в една връзка. Тя ще се почувства като маловажна, ако не ѝ покажете в действителност колко я цените и дори да ви обича безкрайно, в даден момент ще си стегне куфара.

2. Не ѝ отделяте достатъчно време

Най-често срещаната причина тя да си тръгне, е фактът, че вие никога нямате време за нея. Тя винаги идва след работата ви или друг приоритет, което я кара да се чувства пренебрегната.

3. Сексът вече не е любов, а просто механичен секс

За жените сексът е повече от плътско удоволствие. Те искат да бъдат обичани дори в леглото. В момента, в който усети, че при вас надделява само похотта или навикът, тя ще си помисли за прекратяване на връзката или за любовник.

4. Сравнявате я с други жени

Може би не осъзнавате, но ето един съвет: Никога не сравнявайте на глас половинката си с друга жена. Това ще я накара да се почувства недостойна и недостатъчно добра за вас и дълбоко ще я обиди и нарани.

5. Държите се егоистично и мистериозно

Здравата връзка е открита и честна. В нея не само взимате, но и давате. Когато всички тези неща се променят и вие се фокусирате върху себе си и се дистанцирате от нея, тя ще ви напусне, дори да ви обича.Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар