Зима

Зима
Пролет

18 февруари 2018 г.

Ренета Инджова шамароса bTV. Набързо я „приключиха“, като заговори истината в прав текст!

В малкото време, което й бе отредено, тя все пак успя да разгроми станиолената реалност, в която плува бтв, и която е натрапвана на зрителите...
 
Господ винаги си знае работата.

Минути след като отвратително лицемерно в предаването „120 минути“ по bTV се плюнчиха по темата „свобода на словото“ – виж тук! – за коментар на скандала между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов в средата на който лъщи фигурата на Делян Пеевски, бе поканена бившият премиер на България Ренета Инджова.

Десет минути продължи интервюто с Ренета Инджова. В сравнение с предишните журналяйки и важната тема – това си беше чиста подигравка със зрителите. И малоумен пиниз – виждате ли, ние даваме и различни гледни точки,  ама мъничко, по-важни са ни някаква си „актриса“ от тъп сериал с изумяващи „послания“ и хилещи се от „Гласът на България“.

В малкото време, което бе отредено на Ренета Инджова, тя все пак успя да разгроми станиолената реалност, в която плува бтв, и която е натрапвана на зрителите.

Ренета Инджова заяви, че: „Вероломното нападение над правителството, както каза Борисов, трябваше да има последствия, такива, които не видяхме да последват. Главният прокурор трябваше да се самосезира, защото изнесеното бе направено не от който и да е, а от президента на републиката. На всички обаче е известно, че прокуратурата е неработеща институция или работи срещу правовата държава.

Никой не се притесни от това, което се случи. В друга правова държава досега нещата щяха да бъдат разяснени вече от прокуратурата.“

На въпрос дали президентът Румен Радев държи факти за Бойко Борисов и Делян Пеевски, Ренета Инджова отговори: „Президентът има неща, които Борисов би трябвало да съобрази. Крайно време беше някоя от институциите, а в случая най-добре беше да е президентът, да заяви всичко това.

Аз не зная колко знаят езици тези, които са ви отсреща в НДК /б.р. – има предвид седалището на европредседателството/, защото се държат така, като че нищо не разбират, и пасивността с която посрещат случилото се показва, че са дошли като на забавление тук за шест месеца.

Държат се като съюз, който е от отвъдното. А ако се срещнат кортежите на Пеевски и кортежите на тия, дето са дошли тук, последните ще се уплашат.

Президентът трябваше да бъде поканен веднага в „НДК тауър“ да каже какво има да казва пред европредседателя на правната комисия, както и пред всички.

Известно е, че по света започва една операция по която ще бъдат занулявани, така да го кажем, активите, сметките, ще бъдат променяни валутни съюзи, ще бъдат променяни финансови режими. ЕС какво предпочита – да стои и да изчаква, когато в неговата структура проникват мафиотски влияния или е необходима една операция „чисти ръце“?!

Нали говорят, че ще правят общ евробюджет, общо еврофинансово министерство?!

Когато си отидат, там в отвъдното, на други езици там те говорят съвсем други неща, различни от тук, когато се чува само – как, ах, един мъж харесвал друг мъж…“

На това място водещият прекъсна Ренета Инджова:

„Имаме само две минути, г-жо Инджова!“.

Иронизирайки Бойко Борисов, в интервюто му с Хекимян, Ренета Инджова се обърна към водещия:

„Началникът ви тука ли е? Той няма да ви спре. За десет минути решихте, че е достатъчно да се забавляваме по темата ли?!“

Затапен, водещият все пак зададе още един въпрос – какво очаквате да се случи с президента, след казаното от него, на което Ренета Инджова отвърна:

„Ако президентът продължи, го очаква погром, познавам прийомите на българската власт. Капаните, шантажите ще са непрекъснати, което ще бъде употребено към него. А вие, както се случи тук преди мен /б.р. – има предвид разговора за „свободата на словото“/ ще говорите само с думи, които да утешат публиката, вместо ДА СЕ ГОВОРИ“.

След което Ренета Инджова приключи: „Днес е ден за прошка. И днес най-добре е премиерът Борисов, който иначе приема прошка, като му целуват ръка, да не прощава на българския народ, защото именно от това, че българския народ го пожела, сега трябва да гледаме тези сценки“.

След като бе „приключена“ набързо Ренета Инджова, половин час последва хилене с някакви се „ментори“ на шоуто „Гласът на България“.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар