Зима

Зима
Пролет

12 февруари 2018 г.

Костадин Костадинов: Страната ни е на прага на своето оцеляване

"Превърнали сме се в държава-гето, в която живеем ден за ден, месец за месец."
 
"Страната ни е на прага на своето оцеляване. След 10 години може да ни няма на картата, чисто физически изчезваме. Един народ се самоубива", настоя в "България сутрин" председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той подчерта, че за сегашното състояние на страната ни са виновни всички, които са управлявали в последните 30 години.

По думите му българският политически елит се е изчерпал отдавна и в обществото има желание за нещо ново. Запитан за политическите проекти на Слави Трифонов и проф. Божидар Димитров той каза, че ще изчака да се случи нещо реално и тогава ще коментира.

"България трябва да бъде управлявана от хора, които имат визия за поне 25 години напред. България трябва да има план за развитие и цел за постигане. Превърнали сме се в държава-гето, в която живеем ден за ден, месец за месец", коментира Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Той обяви, че е попитал част от управляващите какво ще се случи с България след 4 години, а те все му отговаряли "Каквото каже Меркел".

"В сегашните патриоти няма нищо патриотично. Съдружници са в управлението и никога няма да излязат! Утре Борисов да подаде оставка, те ще му се молят да се върне. Така наречените патриоти са собственост на ГЕРБ", каза още лидерът на партия "Възраждане".



Няма коментари:

Публикуване на коментар