Зима

Зима
Пролет

12 февруари 2018 г.

Е, кой е суверенът в България? Народът?

Водевилът в медиите с ратифицирането на Истанбулската конвенция и „защитата от насилие срещу жените и децата“ на България придоби държавнически, морални и цивилизационни измерения.
 
Битката е между ултралиберализма и християнските ценности. 

Продължава да се разширява пропастта между тези, които са „против“ и тези, които са „за“ ратифицирането на Конвенцията. Достатъчно ясно българският народ показа, че минимум около 80% от него са „против“. 

Е, кой е суверенът в България? Народът? Или група обикалящи медиите „експерти“, „специалисти“, „преводачи“, „наукообразни лаладжии“, лица с неустановен „социален пол“ или обикновени джендърчета, които си заработват евронадниците, еврохонорарите, евротраншовете, евросубсидиите...

Медийният спор обилно се „пръска“ с брюкселски eau de toilette, че иначе от екрана на телевизора „вони“. В действителност, в България се оформиха две групи, съставени от политици, общественици и публични личности. Първата група, която защитава ратифицирането на Истанбулската конвенция е ПРОТИВНИК на българския суверенитет. Тя е готова да го жертва за широк спектър от лични облаги. Втората група, която е „против“, защитава все още останалото малко от българския суверенитет. 

А обикновените хора на базата на своя родителски инстинкт защитават своите деца и внуци от джендърната идеология, за която Американската асоциация на педиатрите обяви на 17 септември 2017 г. (на своя сайт- https://www.acpeds.org/the-college-speaks/position-statements/gender-ideology-harms-children), че вреди на децата. 

Или включително и американските педиатри са се объркали, защото не са успели да си преведат правилно от английски Истанбулската конвенция?



Боян Чуков, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар