Зима

Зима
Пролет

20 февруари 2018 г.

Новото преселение на народите

Цялата тази глобална миграционна вакханалия има една цел - да разруши суверенната държава като явление и да осигури пълна глобална власт на наднационални структури...

Дясната ръка на демона Сорос, Иван Кръстев, се опитва да представи масовата миграция като нова grassroots революция на онеправданите, а не като офциална политика на глобалистичните елити, каквато всъщност е.

Миналата година, след боричкане на трима комунистически кандидати - Бокова, Сталинка и Гутерес, на поста главен секретар на ООН беше инсталирано Соросовото протеже Антонио Гутерес, който веднага след встъпването си в длъжност през януари, официално обяви новата глобална миграционна политика на ООН.

Преди няколко седмици The Economist също излезе с официална реклама на миграционната вълна.

Хората се питат - защо се прави всичко това? Кому е нужно ново преселение на народите? 


Отговорът дава самият Джордж Сорос в едно интервю отпреди няколко години - суверенната държава е несъвместима с отворените глобални пазари. Цялата тази глобална миграционна вакханалия има една цел - да разруши суверенната държава като явление и да осигури пълна глобална власт на наднационални структури като картели, корпорации, банки, и прочее. Сорос недвусмислено заяви - в обръщение към Орбан - че не мигрантите пречат да се запазят границите на държавите, а че границите на държавите пречат на мигрантите. 

В имейли на Отворено Общество, които изтекоха минала година след хакване на компютрите на фондацията, съвсем ясно беше упоменато, че Отворено Общество възнамерява да използва предизвиканата от самото него мигрантска криза за целите на глобализацията.



Анна Иванова, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар