Зима

Зима
Пролет

3 март 2018 г.

Съботен бис: Имам си мечта - нови гърди и до Дубай да се лети! (галерия)

Трудно е да пишеш за българския шоубизнес на 3 март.

Празник, на който най-споменаваните думи са идеали, ценности, патриотизъм. Е, пак ще стане въпрос за ценности, които само показват, че има нещо гнило не само в Дания.

Започваме с една дама, тъй като според Google днес в България празнуваме Деня на жената. Тя сигурно също вярва на световната търсачка, съдейки по рейда й из националния ефир.

През последните дни из медиите марширува някоя си Кристин Каменова, която е представяна като наперена изкусителка и скандална моделка. Моделка на какво? Всъщност е една моделирана със силикон и жадна за своите три минути слава жена. Една от многото. Отличава се, че е една от малкото, които са изтеглили 20 бона кредит, за да напълнят пазвата си. Защото си имала мечта - напомпани гърди и до Дубай да лети.

"Хората мислят, че това е фрапантно, защото се страхуват от истината. Хората теглят кредити за много безсмислени неща, например за телефон. Инвестирах в личното си самочувствие и се чувствам щастлива", заяви Кристин.

Всеки има право да е щастлив, но защо трябва да замърсява ефира със силиконовите си мечти?

След като сменила номера на сутиена Кристин си хванала гадже - ливански ММА боец, който й покрил кредита.

Край с приказката, не чакайте принца на белия кон. Теглете кредит, лягайте под скалпела - може и вас да ви чака някой татуиран чуждестранен боец. А зад вас, мили дами, ще пълзят стотици завистливи "златотърсачки". Може ли животът да бъде по-хубав?

Кристин Каменова, която сбъдна мечтата си

Покрай Каменова изпълзяха и нейни засегнати колежки, които също теглили пари за силикон, ама нещо не се разчуло за това. Деси Димитрова – Фотосесията, Биляна Василева, известна с прякора Пандора и Мартина Юрукова също минали по този път. Едната получила куп предложения за фотосесии, хонорари от чужбина (няма да задаваме въпроси за какво - б.а.), другата станала елитна танцьорка в Студентски град, а третата била заобиколена от хиляди красиви мъже, които я водили на екзотични екскурзии. Ех, завиждай българино...

Актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова, прочула се единствено с неграмотност и противно мутренско поведение, също сбъдва мечтите си. Преместила се в София и се хвали, че оборудва нов апартамент, в който луксът щял да наподобява петзвезден хотел. Ние ще очакваме лукса Нора да се изяви с нещо умно и нормално. Според Венета Райкова Недкова е новата изгора на Слави Трифонов, ако наистина това е така - може да очакваме от тази връзка да се роди нещо патрЕотично.

Нора Недкова обзавежда жилище-лукс, но да чуеш нещо умно от нея също е лукс

Танцьорката Гентиана Халити също заби нож в гърба на Нора.

"Има поредица изказвания, които не й правят чест и самочувствието, което демонстрира, е на базата на нищо! Човек преди всичко трябва да бъде човек! Не може да се мислиш за кралица, а да си просто едно момиче. Всяка кандидатка за плеймейтка си мисли, че ще стане втората Николета, но повечето стават само проститутки и затова се отдръпнах от тези среди. Казвам повечето. Има много невероятни момичета, умни, които успяват да си завъртят нещата", описва плеймейтската среда Халити.

Какво прави новата Мис България Тамара Георгиева? Би трябвало да бъде лице на различни каузи, а в медиите се появява само да опровергава писания за корекции и спортна форма. След като ни убеждаваше, че не си е дялкала носа, тази седмица се появи да ни съобщи, че не е анорексичка.

"Нямам анорексия и не съм болна. Храня се здравословно, а не с вафли. Здрава съм, тренирам упорито и затова имам перфектна фигура", хвали се Георгиева.

Каква ценна за българската публика информация, дано следващия път не ни обяснява, че е не е станала по-висока или по-ниска през последните месеци. Време е миските да разберат, че имидж се гради с действия, те избират какви. Иначе остава вариантът на Каменова - да си известен с известността. Което всъщност е доста характерно за българския шоубизнес.

Фолкпевицата Рени пък реши да се прави на плеймейтка. За жена над 40 обаче това е по-скоро фарс, отколкото интересно. И да не ми обяснява, че 40 е новото 20.

Незнайно защо Рени ни "зарадва" със снимка от ваната - емблемата на възхода на българския попфолк. Кадърът бил романтичен и качен с определена цел и послание – хората да се обичат. С голи гърди старата й слава няма да се върне. За да се пускаш гола от ваната означава, че и акълът й си е отишъл някъде безвъзвратно. Но феновете не са виновни за това и няма нужда да се нарушава половия живот на пълнолетните.

40 е новото 20. И Рени реши да се щракне в банята

Дъщерята на Кичка Бодурова отново напомни за себе си. 23-годишната Кристи-Жаклин си има близо 300 000 последователи в Instagram и поддържа интереса със секси кадри. Това може еротичният модел, това си прави.


Шок! Бомба! Ексклузивно! Николета Лозанова изду джуки! И си ги харесвала! Браво! Но има и такива, които не си падат по напомпани устни. Все още смятам, че голяма част от българските мъже с трепет очакват натуралната красота отново да се върне на мода. Без да ни е жал дали д-р Енчев ще фалира. И ще настъпи моментът, когато Лозанова няма да е сексисмвол. И такива като нея - с десетки интервенции по себе си ще бъдат едно напомпано и кухо минало.


Завършваме с нещо патриотично - рапърът 100 Кила излиза на сцената в родните клубове с гайдари. Но в столицата си намери майстора и бе засенчен от 100-те Манекенки. Иначе казано - бизнесменът Христо Сираков, който е един от будителите, които разкриват необятните хоризонти за българските плеймейтки.

Под звуците на гайди и римите на 100 Кила, очакваме 101-та моделка, която без Instagram ще бъде просто като първата ми китара в живота - "кухарка"...

100 Кила си намери равностоен партньор - 100-те Манекенки

 

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар