Лято

Лято

29 април 2018 г.

Uriah Heep с концерт в Ямбол на 2 юни

Събитието е кулминация на тържествата, посветени на празника на града

Рок легендите от Uriah Heep пристигат за концерт в Ямбол на 2 юни. 

Те ще свирят на площада пред общината на града - вход свободен. 

Концертът е с начален час 20.00 и е подарък да всички жители и гости на Ямбол. Събитието е кулминация на тържествата, посветени на празника на града.

Освен иконичната "July Morning" феновете ще могат да чуят и други култови парчета като "Easy Livin", "Wizard", "Gipsy", "Sunrise", "Look at Yourself "и мн. др.

От дебютния си албум през 1970-а "Very 'Eavy, Unble' Umble" досега групата има продадени повече от 30 млн. записи и участия в повече от 60 страни по целия свят. Първото гостуване на британците в България беше през 1988 г. Представянето в Ямбол е част от наситената с концерти по целия свят програма на групата. В края на април и през май Uriah Heep забиват в САЩ и Канада, през юни ще са вече в Швеция, Германия, следват Швейцария и Чехия. В момента топ-групата подготвя новия си албум „Living The Dream“, който се очаква да излезе през септември.

В настоящия състав на групата влизат Мик Бокс - соло китара, бек вокали, Фил Ланзън – клавири, бек вокали (от 1986 г. насам), Бърни Шоу – вокали (също от 1986), Ръсел Гилбрук – барабани (влязъл в групата от 2007) и басистът Дейви Римър (от 2013 г.).

Няма коментари:

Публикуване на коментар