Зима

Зима
Пролет

5 юли 2018 г.

Благотворителен мото-рок фестивал - "Побит камък " 2018

Организаторите са подготвили невероятна и пълна програма от игри и концерти на едни от най-известните изпълнители в българската рок музика

В периода 6–8 юли, в местността Побит Камък, до с. Нови хан, ще се проведе Благотворителният рок фестивал “Побит камък – 2018”, организиран от мотоклуб “Калашниците”. 

Както всяка година, така и тази, организаторите са подготвили невероятна и пълна програма от игри и концерти на едни от най-известните изпълнители в българската рок музика.

След откриването на мероприятието на 6 юли, петък, на концертната програма ще положат началото младата българска група Сакар. След едночасовия сет с кавър парчета на известни рок банди, те ще представят и много авторска музика.

Следва врачанската банда Doctors GoGo Band. Пънкарите ще подготвят публиката за Headliner-а на петъчната вечер – Svetlio & The Legends. Освен най-нашумелите им парчета от последните години, се надяваме да чуем и голяма част от репертоара на Светльо в Хиподил.

В събота около 16:30 часа на сцената ще се качат Hard Company, които ще направят трибют концерт към великите Judas Priest.

След Hard Company, трибют бандата на Godsmack от София, Hedshot, ще подгреят публиката за предстоящия концерт на любимците, който ще се състои тази есен в столичната зала “Арена Армеец”.

Спечелилите сърцата на рокаджиите – Бандата на Пецата, който е бивш вокал на Контрол, ще повдигнат настроението на всички в по-късните часове.

На огромната сцена на “Побит камък – 2018”, след 21 часа ще се качат Кралицата на българския рок – Милена Славова и нейната група.

В съботната нощ ще избухнат и Б.Т.Р., които са решили да направят огромен сет от най-известните си парчета и да задоволят жаждата за хитове на хилядите гости на фестивала.

"За пореден път ще докажем че до като се забавляваме можем да помагаме."

Както всяка година, мотолкуб Калашниците ще дарят голяма част от средствата от фестивала за лечението на дете. Тази година акцията, за която ще се борят всички, е за малката Габриела Ангелова – на 2 годинки, с диагноза “Синдром на вродени аномалии с предимно засягане на крайниците”, която се нуждае от спешно оперативно и след оперативно лечение.


Няма коментари:

Публикуване на коментар