Зима

Зима
Пролет

16 август 2018 г.

Нова телевизия сваля "Часът на Милен Цветков" от есента

"Търся си работа", обяви водещият.
 
Нова телевизия сваля предаването "Часът на Милен Цветков". Това става ясно от съобщение на телевизията за есенната програмна схема. 

На мястото на "Часът на Милен Цветков" телевизията ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали, съобразно предпочитанията на зрителите, посочени в актуалните проучвания на аудиторията.

Пред "24 часа" Милен Цветков споделя, че от Нова тв са му предложили да стане коментатор в предаването на Гала "На кафе", но той отказал и напуска телевизията. Не е получил обяснение от ръководството на медията, защо е го свалят от ефир. "Търся си работа", обяви водещият.

С два български сериала в праймтайма Нова тв ще зарадва любителите на родните филми тази есен. Хитовата медицинска драма "Откраднат живот" се завръща с шести сезон, който носи провокативното име "Анатомия на гнева".

Първата българска полицейска комедия "Полицаите от края на града" ще предложи нова доза позитивни емоции и забавление на зрителите пред екрана.

През есента в ефира на Нова тв стартира и новият сезон на VIP Brother. Най-известната къща у нас отново ще събере плеяда от звезди, които ще видим в неподозирана светлина. Темата на шоуто, което постави основите на риалити телевизията в България, този път е "Женско царство", и обещава да даде цялата власт, но и цялата отговорност в ръцете на дамите.

През новия сезон сутрешните предавания "Здравей България" и "Събуди се" ще бъдат с обновени визия и рубрики.

В късния часови пояс, на мястото на "Часът на Милен Цветков", телевизията ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали, съобразно предпочитанията на зрителите, посочени в актуалните проучвания на аудиторията.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар