Зима

Зима
Пролет

14 август 2018 г.

Румен Радев не може да направи преврат по "румънски сценарий"

Румен Радев ще се върне от Вашингтон по тих от планинско езеро и по-нисък от полска тревица...
 
Президентът Румен Радев няма никакъв шанс да заформи преврат по "румънски сценарий" - манипулативните прокоби за това са комични.

Заканите във Варна бяха възползване от еуфорията в някои среди заради събитията в Румъния - пиар ала "Плаши Кольо гарги".

Първо, в Румъния ЦРУ засега не дава сигнал за преврат - само мачка политическия олигарх Ливиу Драгня и корумпираното правителство.

Второ, Радев няма никакво намерение да става "патрон" на протестърски активности, защото знае как го дебнат американците. И не само.

Бойко Борисов контролира на практика всяка стъпка на президента чрез службите и свои хора в НСО. Никаква конспирация не може да организира Румен Радев.

Няколко часа след изцепката за "Следващия път - всички вън!" Борисов е навикал Радев. Президентът е разбрал намека за "онази комисиона" и ще се потопи задълго.

Всъщност изригването на Р.Р. е мотивирано от съветника му Иво Христов, който погрешно е изтълкувал поканата за президента да посети САЩ.

Американците го привикват "на спявка" - изобщо не му обещават среща с Доналд Тръмп, но със "старите познати" от спецотдела на ВВС на САЩ ще трябва да се види.

Румен Радев ще се върне от Вашингтон по тих от планинско езеро и по-нисък от полска тревица. И ще спазва духа и буквата на Конституцията при събитията, които предстоят.

Задават се два паралелни процеса - дестабилизиране на коалицията, което ще доведе преформатиране на мнозинството в парламента и протести, организирани от лявата и дясната опозиция.



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар