Зима

Зима
Пролет

8 септември 2018 г.

Печели ги тия мъже, ма!

Не може всички да сте дизайнерки и инстаграм кралици, мусака си трябва!

Добре, днес беше по-трудно да измислим тема на разговор и дебат, който да ни накара да драснем поне една водеща. 

Другата трудност е наличието на служебен алкохол, а не работният четвъртък ни е толкова благо преживяване, че просто идея си нямате. И винаги правим едно и също, когато музата си замине, хвърляме едно око на колежките. 

Добре де, не точно такова око, все пак очакваме истанбулска конвенция и някакви други специални реформи, но пък винаги сме знаели, че там някъде се крие една феминистка, чиято душа кoпнее за възстановката на "Дърт козел, млада върба", а след това с еуфория от буквички започва да критикува мъжете за всичко, което те не били направили за милото. 

Рядко пишем такива текстове, защото винаги се получава един гювеч с диня, ама нямаше как да се въздържим от текста със заглавие "Печелете ги тия жени, бе!". Веднага ще се сетите, че има грешка в заглавието, ама нека видим как трябва да печелим тия жени, бе! Авторката на този мозъчен тръст критикува мъжа за неговото влизане в релси (коловози). Илюстрирани като бъркащи в пъпа, тлъсти същества, които не откриват друга амбиция освен сцепване на старите боксерки при напън от боба с люти чушки, същите очевидно трябва да се борят за своята самодива, Мис Калифорния и някакви други специални титли от конкурси по красота. 

Вие, неблагодарни търтеи, защо не оценявате как жената си купува нови дрехи и изхвърля старите (често използва вашата дебитна карта, да не мислите, че нещо), след това си маже кожата с кафе и кокосов мляко, спи с ролки на главата (после обяснявайте защо децата страдат от нощно напикаване) и още много други такива и най-важното, впряга 3 приятелки, за да измисли какво да ви купи. Неблагодарници такива, колко пъти сте получили това, което искате? И ние толкова! 

Мда, поредната женска драма на супержената, която тича до градината, тренира дълбокото гърло, прави мусака със затворени очи, мисли къде ще сте за нова година, ака дъгички, чисти на котката и накрая какво става - няма време да си изкъпе мазната коса, ама пък ще ви купи риза, щото сте я харесали. Уоу, уоу, уоу! ЗапрИ се, жено! След това идва призива за печеленето на тия жени, бе! Трябвало ежедневно, ежеминутно, да ги избираме, да се влюбваме и някакви други глупости. Със същия успех да си продадем душата на дявола и да поживеем малко по-спокойно, щото адът нали ще бъде вечен, защо да го разваляме още сега с такава жена, която трябва и да печелим, какви са тия работи сега? 

А вие, мили дами, кога ще ги печелите тия мъже, а? Кога, ма, кога? Използваме същото нарицателно като авторката, налЕ! Кога ще разберете, че всичко, което правим и сме правили е било, за да може вашият гъз да се чувства добре? Милата си слагала ролки на косата, а това, че пробутва някакви веган гадории, склонни да откажат и сомалийче от последната вечеря, никой не го споменава. Тя щяла да се радва на романтична вечеря с леща в хола, последния път за суши й ламтеше гъза, който, между другото, вече не е като едно време - нежна и крехка узряла праскова, хем твърда, хем нежна, като я стиснеш пуска всички сокове и прочие. Вместо това получаваме духовния наследник на грейпфрута и аромата на кисело, а от време на време и лимони. За Никулден няма да търсим последните, честно! 

Не трябвало да си гадател, за да разбереш една жена. Да бе, питаш я за какво реве, всичко и нищо, ама има и още нещо. Обратната психология също не важИ. Казва ти не там, ти решаваш, че блъфира и после любовна пръчка с Нутела. Кога "Да" е да и обратното? Ще загубиш жената до себе си в момента, в който свикнеш с нея. Булка, ти добре ли си, МА? 

Какво да свикваме, жената може да се цупи за всичко на света от тук до създаването на терминаторите, как може човек да свикне. Да не се успокояваме, че режела салатата. Да бе, вярно, щото ние сме сакати, ръце нямаме и салата не можем да си направим. Акселерира всичко, булка, вече мъжете готвят и когато го правят, жените прехапват устни - долни и горни! Така е, мъжът е просто устроен, но не е прост, до това заключение ще стигнете, когато си повярвате, че заслужавате нещо по-добро, господарят на галактиката, а може би дубайски принци. И това защо? Можете да правите една салата и да спите с ролките на главата? ВернО? Печели ги тия мъже, МА! Един път го посрещни със свирка, вместо с въпроси "Това защо не си го направил?". Напъни малко случайния генератор на мисли, назоваван често "мозък" и се опитай да разбереш, че освен родните национали и колата, другото, дето му трови живота си ти. Приел те е, пие ти отровата и пак не стига. После го гониш, щото заслужаваш нещо повече, после му гледаш снимките и се сещаш как те е опънал на дувара, като 50 нюанса "Дърт козел - млада върба лющи". Сещаш се, че само той те е карал да свършиш 4 пъти последователно и след това да се чувстваш като Сахара, там долу, но не и без земетръсни трусове от бедрата нагоре. И какво, ние да Ви печелим, така ли? Ама много специални станахте. Нека Ви издадем една тайна: НИКОЙ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН! 

Искате еманципация, искате свобода, искате красота, искате избор. Възползвайте се! Ама то нямало мъже, има, но те не печелят жените си, обратното е. Все пак си е друго, когато някой ти е направил вечеря, защото знае, че ще се прибереш с очарованието и аурата на вещицата от "Проклятието Блеър" - не сме я виждали, ама я има. Хич не се оплаквате, когато от работа отиде във фитнеса, за да може после да кифлеете за плажните снимки и в интерсоцио мрежата да може да се фукате на другите кифли, налЕ? 

Ама ние да ви печелим, щото сте специални? Толкова специални, че в Тиндър намираме по 10 от вас, всяка гарантираща мусака и изпразване, повече от другата? Ние да Ви печелим. Може да спечелите единствено 5 лева от билетчета, друго за печелене нямате, не ви харесва, ами вибраторите са по-евтини, те ще ви спечелят, гарантираме!


Men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар