Зима

Зима
Пролет

28 октомври 2018 г.

Борисов се изказа за „акциите“ с „олигарси“ на „слугинята“ си – прокуратурата

Такава фалшива „битка“ с престъпността и „олигарсите“ води единствено до повръщане. И до омерзение...
 
„Че институциите задържат олигарси, това ли ги е яд от опозицията или, че контрабандата от 34 слезе на 5%“, това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти по време на инспекцията на строежа на магистрала „Хемус“ между Белокопитово и Буховци, предаде правителствената информационна служба.… 

Мислите ли, че тези, които години наред са се отчитали тук и там, не искат предсрочни избори – олигарсите. Дали толкова мощни фигури, които в момента са или издирвани за арести или са арестувани, искат ГЕРБ и Патриотите да управляват или искат оставка. И БСП и ДПС през тези 20 години винаги са правили така че да живеят добре и по-тяхно време са се случвали тези приватизационни сделки“, каза премиерът.… Макар и късно, но действително специализираният съд и прокуратура в момента, заедно с нашите служби проявяват и воля, и професионализъм, и желание. Така че, винаги има какво да се желае повече…“

В същото време в жълт сайт, предпочитан от „Конпира“ Пламен Георгиев, същият „конпир“ оповестява, че се чакали още „много интересни неща“… Въх, направо примряхме от тъпотията на тоя „конпир“, който оповестява всичко предварително в жълти фекални сайтове.

Според Боко олигарсите се отчитали „тук и там“. Интересно дали на него са се отчитали, след като той години наред е ТАМ, където би трябвало да се отчитат?!

На практика лицето премиер Бойко Методиев Борисов хвалебства „слугинята“ на изпълнителната МУ власт – прокуратурата.

Защото прекрасно знае, че НИКОГА СЪЩАТА ТАЗИ „СЛУГИНЯ“ НЯМА ДА АРЕСТУВА НИТО НЕГО, НИТО НЕГОВИТЕ БИЗНЕС КРЪГОВЕ, НИТО ГРУПИРОВКАТА МУ – ЗА ТОТАЛНОТО КРАДЕНЕ ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ!

На раята остава да се наслаждава на некадърния „спец“ спектакъл – „олигарсите ни са по-добри от олигарсите ти“.

Такава фалшива „битка“ с престъпността и „олигарсите“ води единствено до повръщане. И до омерзение. Нищо повече. Защото сме се нагледали на такива поръчкови лайняни „акции“, които след години приключват печално в съда.

А че избори идат, е ясно. ОГРОМНИТЕ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ ОТ ТОТАЛНОТО КРАДЕНЕ НА ВЛАСТТА НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ НИТО ПИПНАТИ, НИТО ДОРИ ДОКОСНАТИ.

И С ТЯХ, И СЪС СЛУГИНСКАТА РОЛЯ НА ПРОКУРАТУРАТА, ПАК ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ. ЗНАЕТЕ КОИ.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар