Зима

Зима
Пролет

22 октомври 2018 г.

Американският чепик смачка клетите македонци!

САЩ постигат целта си, техният верен слуга, премиера Заев, се подигра с народа си като не призна референдума.
 
Събраха с подкупи крехко мнозинство и парламентът им прие конституционни поправки, които позволяват на страната да промени името си на Република Северна Македония, както беше договорено с Гърция. 

За какво беше тогава циркът с референдума, на който гласуваха една трета от имащите право на глас? Естествено — за обществена заблуда!

Виждате ли, всичко върви по демократичен начин. А демократичният начин са милионите на Сорос. А и децата вече знаят, че те всъщност са на ЦРУ. 25 милиона изсипа Сорос (ЦРУ) в Гърция за подкупи на политици и медии, за да се подпише договорът с Македония в Преспа.

Колко милиони са дадени за купуване на депутати в Скопие – и това ще стане ясно все някога. Ето, това е американският демократичен подход. САЩ изобщо не се интересуват и не им пука какво ще е името.

За тях е важно набързо да набутат македонците в обора на НАТО, за да изградят там една от най-големите си бази срещу Русия. Освен базата – да изтрият всякакви русофилски настроения.

С това ще се заеме тяхното протеже Заев. Стъпи ли американският чепик в Македония – край на техния курназлък. Край на влиянието на Белград и Москва.

А влизането в ЕС е морков, с който ще залъгват македонците, докато албанците не станат болшинство.

На нашите страхливи управници от посолството с три букви също им е казано да си траят и да не създават никакви пречки. Борисов точно това прави, иначе ще го изритат. Щото отдавна у нас има четири американски бази, които не плащат и един долар.

За това никой не говори.

Млъкнаха дори и така наречените патриоти, щом захапаха кокала на властта.


Стефан Северин, NewsFront

Няма коментари:

Публикуване на коментар