Есен

Есен

17 ноември 2018 г.

Амбър Хърд: Бях готова да се откажа от всичко (галерия)

Зашеметяваща блондинка е много благодарна на непоколебимата женска подкрепа, която е получила през последните години
 
Амбър Хърд позира по дантелено бельо в последния брой на Shape, а в интервюто разкрива, че силни жени са я спасили, когато вече не е можела да понася насилието в личния си живот. 

С тези думи Амбър по-скоро намеква за сложния си, бурен и доста кратък брак с холивудската звезда Джони Деп.

Тя твърди, че след трудностите в личните ѝ взаимоотношения, нейни колежки са били тези, които са повдигнали духа ѝ: „Получих подкрепа от силни жени, които застанаха до мен, когато бях готова да се откажа от всичко.“

Тя допълва: „Имах нужда от хора, на които можех да разчитам, за да преодолея всичкия този тормоз...“

32-годишната зашеметяваща блондинка, която в момента рекламира новия си филм „Аквамен“ (лентата с Джейсън Момоа излиза по кината през декември), е много благодарна на непоколебимата женска подкрепа, която е получила през последните години.

Стройната Амбър разказва още, че разчита на балансирана диета и на редовни упражнения, но според нея най-важното е човек да се радва на пълноценен живот. „Ако не се радвате на живота си, няма смисъл да се храните по определен начин, няма смисъл да работите и въобще да правите каквото и да било“, казва тя.

„Когато не се подготвям зададен филм, имам повече свобода и време за моите тренировки, а хубавото е, че не ги чувствам като задължение“, допълва Амбър.

Като работеща актриса Хърд пътува много по света, но вярва, че сърцето ѝ принадлежи на родното ѝ място. 


„Аз съм от Тексас, но напоследък живея като номад – не се задържам дълго на едно място. Сърцето ми обаче винаги ще е тясно свързано с мястото, откъдето идвам.“


Няма коментари:

Публикуване на коментар