Зима

Зима
Пролет

29 ноември 2018 г.

Peter Baltes напусна Accept

Основателят и басист на Accept, Peter Baltes обяви, че напуска групата.
 
“До всички фенове на Accept: Бих искал тук да обявя оттеглянето си като басист на Аccept”, казва той в изявлението си. 

“С групата съм от самото й начало. Много от вас – също. Искам да благодаря на всички ви за великите години, които сме споделили заедно.”

“Прекарахме четири десетилетия заедно и минахме през добро и лошо, върхове и спадове, и помня много невероятни моменти, които сме споделили на сцената. Помежду ни имаше сляпо доверие и негласно разбирателство, което е толкова рядко в този бизнес!”, коментира основателят и китарист на Accept, Wolf Hoffmann. 


“Винаги ще пазя спомените за безгрижните ранни години, за безбройните часове, прекарани в писане на песни, щуреене заедно или просто обикаляне на градовете, в които сме били на турне – добрите стари времена!”

И добавя: “Особено в последните 10 години, след като отново съживихме Accept с такъв успех и толкова се забавлявахме, си мислех, че това ще продължи до смъртта ни. Явно съм грешал и не ни е било писано. Да видя Рeter да си тръгва ме натъжава безкрайно, но нямам какво друго да направя, освен да му пожелая всичко най-добро. И да се надявам, че това е било правилното решение за него, и че ще намери каквото и да е онова, което търси… но моят музикален брат ще ми липсва! Едно обаче е сигурно – Аccept ще продължи с пълна пара напред!”

Групата добави в отделно изявление: “Всички сме съкрушени! Peter имаше нужда от промяна в живота си и му желаем най-доброто. Той винаги ще бъде част от семейството на Accept.”



Zrockradio.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар