Зима

Зима
Пролет

6 ноември 2018 г.

Uriah Heep отбелязват 50 години на сцена с концерт в София

Uriah Heep са продали над 45 000 000 албума по света и са свирили в над 60 държави
 
Новината вече е потвърдена – легендарната група пристига в София, на 6 февруари 2019, за концерт в зала “Универсиада”, част от европейското им турне, което стартира догодина.

През септември музикантите извадиха нов, 25-ти пореден албум – Living The Dream. За него споделят, че съдържа всичко, което направи Uriah Heep легендата, която са – рок, страст, мощ и хармония.

Uriah Heep изгряват на музикалната сцена през 1969. Оттогава досега са продали над 45 000 000 албума по света и са свирили в над 60 държави, което не е изненадващо предвид натовареността им – правят по 125 концерта годишно. В САЩ са били подгрявани от банди като Kiss, ZZ Top, Foreigner и Earth, Wind & Fire, което е добавило тласък на кариерата на тези велики групи. 


Uriah Heep са първата западна рок група, която свири в затворения дотогава СССР – през 1987 г., на Олимпийски стадион в Москва, който събира 180 000 гладни за рок фенове. Същото важи и за България, Чехословакия, Полша.

България обаче заема специално място в историята на групата. Емоционалната връзка между музикантите и нашите фенове е особено силна – именно тук възниква традицията да се празнува July Morning, вдъхновена от едноименния хит на Uriah Heep. Затова и рок-легендите обещават специален концерт за българските си фенове, с който заедно да отпразнуват половин век на сцената!

Билетите вече са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата, на които можете да ги намерите, са Български пощи, билетна каса на Eventim на ул. “6-ти септември” в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. 


До 11 ноември включително, цената на билетите ще е 40 лева. След това и до деня на шоуто – 45 лв. При налични места, в деня на шоуто и на място в залата входа ще е 50 лв.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар