Зима

Зима
Пролет

18 декември 2018 г.

Календарът на „Ивет фешън“ – вдъхновен от френското кино през 70-те

Лимитираното издание е вдъхновено от френското кино през 70-те години и посветено на колоритната история на парижката мода и на характерните факти, свързани с тази епоха
 
Модна агенция „Ивет Фешън“ официално представя новите лица като звездите на календара си за 2019 г. 

Лимитираното издание, озаглавено Belles Nouvelles (Новите Красиви), е вдъхновено от френското кино през 70-те години и посветено на колоритната история на парижката мода и на характерните факти, свързани с тази епоха.

Всеки месец показва класически кадър и с него по оригинален начин описва интересни истории и любопитни моменти от времената, в които Бриджит Бардо беше истински идол.

Новите музи на модната агенция застанаха пред обектива на фотографа Васил Германов, а кадрите са заснети, както в студио, така и на различни локации в София.

Тази година страниците на календара красят Деси Савова, Илона Александрова, Александра Митева, Таня Послийска и София Маджарова.

„Има нещо много специално в тазгодишната тема, която създава неустоим и почти магически баланс между класическо и съвременно. В основата на всеки образ се открива богатата история на някои от тези най-обичани френски филмови звезди от 70-те, които са представени по начин, който е ултрамодерен и същевременно излъчва оригиналност и стил. Това е невероятно красиво творение и то ясно показва, че въпреки че това време е отминало, неговите символи са все още актуални и харесвани до днес“, коментира Ивет Григорова, собственик на агенцията.

Календарът ще бъде презентиран на 19 декември в столичен клуб.

Агенцията ще събере най-успешните свои модели, популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди. Събитието ще бъде подкрепено зад пулта и на сцената от румънския DJ Sava, попзвездата Шая Хансен и балет Nova.

През 2019 г. „Ивет Фешън“ ще отпразнува своя 25-годишен юбилей.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар