Зима

Зима
Пролет

16 януари 2019 г.

Кармата, която ви очаква през 2019 г.

Хората, които вярват в кармата, смятат, че всяко действие си има своето последствие или противодействие
 
С идването на новата година всеки тайничко си пожелава да достигне нови висоти през следващите 365 дни. 

Има повече очаквания и се надява на промени в различни аспекти на живота му. Но дали е достатъчно силен, за да се справи с всичко това?

Някои хора вярват, че каквото и да правят, тяхната карма ги следва и те не могат нищо да променят. Но не е така. Ако променят някои свои навици и се обърнат към някои духовни практики, те могат да привлекат късмета и успеха на своя страна.

В превод от санскрит, думата карма означава действие. Хората, които вярват в кармата, смятат, че всяко действие си има своето последствие или противодействие.

Вижте каква карма ви очаква през новата година според вашата зодия:

1. Овен

Ще се успокоите поради влиянието на голямото лунно затъмнение на 21 януари. Ако все пак имате някакви терзания, потърсете причините не само в другите, но и дълбоко във вас, за да намерите и вътрешния си мир. Ако не се интересувате от звезди, обърнете се към астрологията, за да ви насочи как да направите някои лесни промени в ежедневието, с които ще се чувствате по-добре.

2. Телец

Ще има много промени, които се задават по пътя ви поради силното влияние на Планетата Уран. Ако имате партньор, той може да изпадне в по-мрачно настроение и това ще е изпитание за връзката ви. Трябва да му помогнете да пребори мрачните мисли. Дори и да имате проблеми, слънчевото затъмнение на 2 юли ще върне баланса в живота ви.

3. Близнаци

Животът се движи с много бързи темпове и в един момент вие ще започнете да изнемогвате и ще се наложи да наваксате. Намерете някакво решение за справяне със стреса. Ако мислите за миналото си, няма лошо, всичко е наред. Може би се нуждаете от позабравен приятел, с който да общувате както преди.

4. Рак

2019 г. може би ще бъде една от най-добрите ви. Очакват ви положителни промени, които ще осмислят живота ви. Слънчевото затъмнение, което се очаква на 2 юли, ще ви донесе спокойствие. Бъдете оптимисти и не ставайте прекалено алчни, съветват астролозите.

5. Лъв

За вас годината е започнала с малко безпокойство. Не се притеснявайте толкова много, защото 2019 година ви обещава онова, на което сте се надявали най-много през изминалата. Просто имайте търпение. Хубавите неща стават по-бавно.

6. Дева

Ще има доста промени, но нека това да не ви притеснява. Те няма да ви се отразят негативно, напротив. Всичко ще е в положителна насока. Ако сте без гадже, имате големи шансове за нова връзка или възраждане на стара, приключила не по ваше желание.

7. Везни

През тази година трябва да вземете важно решение за вашата любов. Бъдете търпеливи и продължете да работите върху връзката си, за която мечтаете. Така ще достигнете до някакъв вътрешен мир. Ще имате леки смущения в ритъма на работното място, но те няма да бъдат сериозни.

8. Скорпион

Внезапните промени в началото на годината ще ви объркат плановете и ще ви накарат да преосмислите някои отношения. Не прибързвайте с необмислените действия, изчакайте да минат още няколко месеца и сами ще откриете как да се справите. Мислете по-оптимистично и годината ви ще бъде идеална.

9. Стрелец

Годината ще е напрегната, затова се отпуснете. Имате много идеи. Насочете цялата си енергия към тяхното осъществяване и ще успеете. Всичко, от което се нуждаете за това, е разум. Не се отказвайте и от плановете си през старата година, може би ще ги осъществите.

10. Козирог

Ако сте обвързани, доверието е вашата карма. Ще имате увереност в половинката и членовете на семейството. От друга страна ще съумеете да затвърдите приятелствата, на които държите. Контролирайте емоциите си, за да нямате излишни нерви.

11. Водолей

Импулсивните действия не ще ви донесат хубави последствия. През тази година ще установите, че сте склонни да действате импулсивно, което определено не ви е от полза. Може да се почувствате като в капан през първите месеци, от който трябва да избягате по-скоро. С идването на лятото ще се справите с предизвикателствата.

12. Риби

Опитайте да изразявате по-често онова, което мислите. Не задържайте нищо в себе си, защото само ще привличате лоша карма. Очаква ви нова възможност за работа или допълнителен доход. Не се чудете, а ги приемайте, защото със сигурност ще се справите с натоварването.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар