Зима

Зима
Пролет

24 януари 2019 г.

Не съм изненадана, но съм отвратена!

Така нареченият българин не се интересува от това, че свободата на словото и журналистиката окончателно е стъпкана...
 
Не съм изненадана от овчедушието, безразличието и бездушието на така наречения българин към свирепата цензура, която се налага на малкото останали журналисти с чест на тази територия – кочина.

Така нареченият българин не се интересува от това, че свободата на словото и журналистиката окончателно е стъпкана. Така нареченият българин е еснаф и си гледа келепирчето. Докато не го погнат него и не затърчи към… вече убитите медии.

Отвратена съм от лицемерието на така наречената „опозиция“, която иначе врещи за „свобода на словото“, и вчера „лидера и“ даже лицемерно покани Валя Ахчиева в ПАРТИЙНАТА си телевизия! Същата тая лицемерка и партията и, наречена „опозиция“, днес не обели и думичка, и гласува заедно с мракобесната цветанова кохорта зловещия закон за личните данни, който ще доубие и мърцината малцина останали островчета на свобода на словото!

Вече съм убедена, че НИЩО НЕ ЗАСЛУЖАВА ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ БЪЛГАРИН! НЕ ЗАСЛУЖАВА И ГРАМ ОТ САМОЖЕРТВАТА, В ИМЕТО НА ИСТИНАТА, НА ОСТАНАЛИТЕ ЕДИНИЦИ ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТИ НА ТЕРИТОРИЯТА!

Ай сиктир!

И останете си със здраве – овце, еснафчета!




Веселина Томова, колаж: Матей Димов, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар