Зима

Зима
Пролет

10 март 2019 г.

Десет Ръбъла по десетобалната скала!

Простете ми, много Ви дойде на всички с напомнянията за интелектуалните свръхнови на Барни Ръбъла, но това не мога да го подмина!
 
С един скок Барнито успя да покрие десет Ръбъла (единица мярка за тъпота), от десетобалната скала!

Та мислителят, с проточени лиги и грейнал поглед, днес при Беновска заяви следното:

"Премиерът Борисов е боец, воин, генерал. Той притежава огромна сила, но в последните години смятам, че се обогати чисто воинско и с доста от добродетелите в политиката. Той е базата, основата, фундамента и е силен като човек и принципи и виждания."

Хора, започвам да се притеснявам, че нещо с нас не е наред. Не може да има такива хора!!! Като Барнито! Той живее в друга Вселена. Интелектуалните му избухвания оставят всички ни в кататоничен ступор!

Боецът, значи, Борисов! Войнът, генералът, с огромната сила (кой знае за какво точно си е мислил Барнито). Базата, основата, фундамента, значи бил! Да ме простят по-образованите, ама според скромното ми образование трите думи са синоними.

Та значи тази мишка, гледаща като натровен хамстер Медведев, този страхливец, който не смее да се показва сред хората, за да не го освиркат, този плужек, който не смее да поеме отговорност за действията си и оставя другите да обясняват какви ги върши, бил боец и войн!
 

И на какво е генерал? На Валпургиевото сборище от недо....ни вещици, които вече успяха да ни пратят да ни леят куршум след вчерашните снимки?

Българи, според мен е крайно време да ги сваляме - не за друго, а за да съхраним здравият си разум и психично здраве?


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар