Зима

Зима
Пролет

20 май 2019 г.

А ти, Борисов, колко души сготви по учебника на КГБ?

Ти, Борисов, изгони умните от тая Територия. Така че, халал да са ти простите!


Бойко Борисов по bTV: 

„Оставките са пречистване. Никой не се е родил министър, премиер или депутат. Оставките са нещо нормално. Моя синковец единия има една къща за гости, колежката от другата страна три. Нашият ще понесе наказателна отговорност. За Костинброд не помните ли каква лъжа беше. Тогава Станишев и Мая Манолов занесоха сигналите. Това е хибридът, те в това са най-добри… Те нямат друг шанс. В учебника на КГБ пише така: Най-добрият начин да унищожиш един човек е да подбереш избрани истини за него и след това да ги съчетаеш в подходяща комбинация. Тръгва информацията, ГЕРБ губи 6% от Костинброд. Готвим се за реакция в четвъртък-петък. Те виждат, че като аргументи нямат какво да направят. Разчитаха, че с кафяво, жълто, жлъч и компромати ще разклатят партията… Направеното от ГЕРБ няма алтернатива. Няма защо да подавам оставка Няма да викам магистрати за консултации, това е намеса. Всяка сряда идва главният прокурор и зам.-главният. Те влизат и излизат заедно. Там се отчита дейността по битката срещу корупцията и контрабандата.…“
А ти, Борисов, колко души сготви по учебника на КГБ заедно с Цветанов?

А ти, Борисов, как така говориш за разделение на властите, след като главният прокурор ТИ КЕСИ ПО ПОРЪЧКА ВСЯКА СРЯДА В КАБИНЕТА?

А, ти, Борисов, като говориш за Костинброд, колко пъти спечели ЧЕСТНО избори и как бяха изпрани виновните за Костинброд от авера ти – главният прокурор, дето всяка сряда „бори с теб престъпността“?

На кого ги продаваш тия пинизи? На простите, дето се разбираш с тях?

Може и да ти върже зара. 


Ти, Борисов, изгони умните от тая Територия. Така че, халал да са ти простите!


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар