Зима

Зима
Пролет

24 юни 2019 г.

Плачи, дете, Цецку е невинен!

Невинен като ангелче, хвърчи и пърха невинно. А ние, гадните тролове, така да го обвинявахме...
 
Дори дебилите на Територията не са учудени от решението на КПКОНПИ /по корупцията/, че Цецку нямал конфликт на интереси при покупката на седем апартамента. 

Невинен като ангелче, хвърчи и пърха невинно. А ние, гадните тролове, така да го обвинявахме...

Само където някак си се пропуска от общественото внимание, че тази комисия си я назначиха самите управляващи. Ако от вас зависи да си изберете кой да ви прави ревизия, какъв ще бъде избора ви? Риторичен въпрос, естествено....

Явно не съм достатъчно интелигентна, защото както и да го смятах, не успях да стигна до решение как на държавна заплата се спестява за седем апартамента. При това със стандарт на живот, който и английската кралица би сметнала за разточителен... И странно как всички политици, като вземат властта, изведнъж стават много спестовни и жертва на разни дарители, които въпреки съпротивата им даряват разни апартаменти, коли, телефони, плащат им сметки...

Вече е отвратително дори да се коментира. Корупцията, престъпността и измяната така са се пропили в управляващата клика, че превърнаха престъпното си поведение в норма, кражбите си в обществено благо, а лъжите си - в свята истина за медиите. Виждаме срещу нас окаляни и ос...ни до ушите корумпирани негодници, а те ни убеждават, че са ангелчета с чисти души, които работят само за благото на народа!

Е, писна ми! Това не е нормално и никога няма да го приема за нормално! Знам, че сега вие си правите законите и сами се проверявате. Но, помнете, ще дойде ден и ще бъдете съдени - по законите на справедливостта, а не по вашите закони, измислени от разни потреси на правото с цел да крадете без да отговаряте пред никого!

Не ви ли е срам! И не говоря за управляващите, говоря за тези, които ги защитават и гласуват за тях!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар