Зима

Зима
Пролет

28 август 2019 г.

Планът за спасението на Русия — великият избор на Путин

Русия се разпадаше, разпадаше се реално. Русия трябваше спешно да се спаси...
 
Често твърдят тези, които постоянно критикуват Путин за неговата уж противоречива вътрешна и външна политика за това, че той е поставен от Елцин и е уж верен продължител на делото на Елцин в разпродажбата на Русия на страните от Запада и конкретно на САЩ.

«Елцин доведе Путин на власт», «Путин е приемник на Елцин» — това чуваме почти от всички страни. Да, Путин дойде на власт чрез Елцин, няма спор, това е на повърхността. Да, на повърхността.

Но е повече от необходимо крякащите срещу Путин поне тихичко да си зададат на себе си следния въпрос:

«А как така изневиделица властолюбецът Елцин внезапно и доброволно реши да предаде властта?!»

Кой така стресна Елцин, че той предприе тази стъпка?

Това беше същият този Елцин, който се опияняваше от властта си и в пияно, а и в трезво състояние и който по три пъти в годината сменяше премиера на Русия.

Нима мислите, че този пиян властолюбец доброволно е предал властта?

Нима вярвате, че, имайки «семейния бизнес за разграбването и продажбата на Русия» на страните от Запада Елцин доброволно ще се откаже от това?

Ако мислите така, то вие сте изумително наивен човек. Което в случая означава глупав.

Истината вероятно е следната: има споразумение за Русия, някой (вероятно КГБ) се споразумя да се плати в името на спасението на Русия.

И изграждането на «Елцин-център», и пожизнените гаранции на семейство Елцин, и свободата на Чубайс, всичко това вероятно е Плащането за доброволното предаване властта на Путин, плащането за спасението на Русия от разпада и унищожението.

Всички ние добре помним, че към края на 90-те години на ХХ век Русия се намираше на ръба на разпада. Всъщност, Русия вече бе започнала да се разпада. Елцин каза на Татарстан: «вземайте си суверенитет толкова, колкото можете да погълнете». Започна да се създава «Уралската република», започнаха подготвителни работи по създаването на «Сибирската република», в Хакасия започнаха да тестват регионалните парични знаци, т.нар. «Катановки» под благовидния предлог, че вечно няма налични пари.

Русия се разпадаше, разпадаше се реално. Русия трябваше спешно да се спаси.

Елцин бе принуден да предаде властта на Путин.

ПРИНУДЕН!!!

Някой го хвана за шията и го принуди. Разбира се, че никой няма да ни каже кой и кога.

Повече от очевидно е, че на Елцин му е било направено «предложение, от което не е можел да се откаже».

Да, можеше той просто да се обяви за предател, да бъде арестуван и хвърлен в затвора. Това е решението, което е на повърхността.

Ок, ако мислите така, то е редно точно сега да си включите мозъците, защото очевидно са в изключен режим.

А биха ли общували членовете на Съвета за сигурност на ООН с човек, когото считат за УЗУРПАТОР на властта?!

С човек, извършил държавен преврат в Русия и със сила отстранил от власт ЛЕГИТИМНИЯ и избран от народа през 1996 година президент?!

Всъщност, УЗУРПАТОРЪТ на властта нямаше да може да спре разпада на Русия, защото самият той би бил проява на разпада, защото е узурпатор. В този случай регионите на Русия биха имали пълното право да НЕ се подчинят на узурпатора и да излязат от състава на Русия, провъзгласявайки своята независимост.

А страните от Запада, на първо място САЩ с радост биха подкрепили процеса на дезинтеграция на Русия.

За справка — вижте Косово и Сърбия.

Цената за спасението на Русия бе платена.

Ако Путин бе «продължител на делото на Елцин», то той не би направил нищо в името на спасението на Русия. Би си престоял на креслото на президента върху руините, останали от десетките «държави», появили се в резултат на разпада на Русия.

И след това спокойно би заминал за Маями, в своята резиденция, която би му построил благодарният Запад — и до днес щеше да си живее там, гледайки пепелта, останала от Русия.

Но Путин не направи това.

Той направи велик и страшен избор. Тръгна срещу целия свят, въстана срещу «Съдбата», обърна обратно процеса на разпада на Русия.

Вероятно един ден ще разберем какво се случи в края на 90-те години на ХХ век.

Но преди да разберем това, редно е някои хора да си включат мозъците.


Bgr.news-front.info

Няма коментари:

Публикуване на коментар