Зима

Зима
Пролет

15 септември 2019 г.

Мистър „Майната му на православието“: Американските шпиони били „акредитирани“ в ДАНС, МВР, ГДБОП!

Тотална робия и слугинаж официален на чужда държава и службите й!
 
Соломон Паси, известен с умопомрачителния си зов: „Майната му на православието!“:

„Има ли в България руски шпиони. Отговорът е да. Само в руското посолство са 68. Знаят се техните имена. Извън руското посолство има повече. Те са между 200 и 300 под пагон. А колко не са под пагон, не се знае. Това трябва добре да се знае… Има и американски шпиони. Но разликата е, че американските шпиони са акредитирани. Единият към Агенцията за разузнаване, другият към ДАНС, другият към ГДБОП, другият към МВР. Тези американци са дошли да работят заедно с родните служби по важни случаи, като атентатът в Сарафово“… Борбата между руския шпионаж и Запада се случва тук в България. Затова трябва НАТО да приоритизира борбата с този шпионаж по различните оси – дезинформацията, фалшивите новини и пропагандата. Ръководител на руския шпионаж в България е руският посланик. Този посланик е най-апокрифният… Ако имаме дупе да се опълчим на руското разузнаване, първото нещо, което трябваше да направим, е да изгоним няколко шпиони около скандала Скрипал. Второ, да извикаме руския посланик и да му връчим нота. Да предупредим руския посланик, че ако продължи да извършва тази шпионска дейност, той трябва да бъде обявен за персона нон грата. Ние имаме право да използваме този дипломатически ход...“


Сега разбрахте ли, вий, главанаци! 


Американските шпиони били „акредитирани“ в ДАНС, МВР, ГДБОП! Тъй вика Мистър „Майната му на православието“.
 

БАСИ, ДЪРЖАВАТА, БАСИ, КОЧИНАТА – АМЕРИКАНСКИТЕ ШПИОНИ АКРЕДИТИРАНИ В ДАНС, МВР И ГДБОП!
АФЕРА ще прибави още премълчани „подробности“ – ВЪВ ВСЯКО МИНИСТЕРСТВО ИМА ПО ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ, КОЙТО СИ ИМА КАБИНЕТ, И ПРЕЗ НЕГО МИНАВА ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ НА МИНИСТЕРСТВОТО, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВСИЧКИ ДОГОВОРИ!
 

Акредитирани американски шпиони ли? Тотална робия и слугинаж ОФИЦИАЛЕН НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА И СЛУЖБИТЕ Й!

П.П. Впрочем, в новата книга на Веселина Томова „Този живот е за смелите“ можете да прочетете как спец.службите ни са тотално пробити в услуга на чужди спец.служби.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар