Зима

Зима
Пролет

16 септември 2019 г.

Пожелавам на Караянчева бързо оздравяване, за да продължава да ни разсмива с полуграмотните си познания в различни области

Аз съм един от малкото читатели, слушатели и зрители, които не искат да се занимават с ПТП на кортежа (?!) на началничката на парламента с цивилно МПС, защото съм наясно, че:


1. Кортежът на тази особа се е движел с превишена скорост и в нарушение на ЗДП и ППЗДП и със сигурност е създал редица предпоставки и рискове и за други ПТП, защото това е традиция в поведението на НСО.

2. Високопоставената пасажерка вероятно е била без обезопасителен колан.

3. Въпреки високият пост на Караянчева - втори по протокола на държавата след президента, животът й е вън от опасност и не разбирам защо тя е транспортирана до Правителствена болница с вертолет, който едва ли е частен само заради една фрактура.

4. Новината за ПТП с участието на началничката на събранието в никакъв случай не може да бъде водеща новина в емисиите на телевизиите и останалите медии.

5. Пожелавам на Караянчева бързо оздравяване и възстановяване, за да продължава и занапред да ни весели и разсмива с полуграмотните си познания в различни области и свързаните с това невежество съответни изказвания и изявления.




Любо Кольовски

Няма коментари:

Публикуване на коментар