Зима

Зима
Пролет

9 септември 2019 г.

Стефан Данаилов: Съветвам Мая Манолова да укроти тона

"Двете дами, които ще се явят на състезанието за кмет на София, ще ги гледам по особен начин."
 
Стефан Данаилов подкрепя Мая Манолова за кмет на София и същевременно призна, че симпатизира и на Йорданка Фандъкова като градоначалник.

"Двете дами, които ще се явят на състезанието за кмет на София, ще ги гледам по особен начин. Това са интересни и умни жени. Симпатизирам на Йорданка Фандъкова. Тя обаче е доста уморена, рутината също пречи. Това са недостатъци", изрази мнение легендарният актьор в интервю пред бтв.

"Прави впечатление, че каквото и да се случи, минава покрай нея и все някой друг го е извършил. А цялата отговорност носи тя. Харесвам я, но винаги съм гласувал против нея и е ясно защо", допълни Данаилов.

Легендата изрази мнение, че Мая Манолова трябва да решава проблемите на София по свой начин.

"Плаша се от екзалтираните жени. Малко се страхувам от нейния инициативен комитет. Това са едни млади хора, които са много остри и напрягащи. А тя е много склонна да приеме това и да продължи по техния начин. Така че я съветвам да укроти тона", заяви Ламбо.

"Преди време й казах, че не става за президент. Сега най-отговорно казвам, че каквото и решение да вземе моята партия, аз съм „за” Мая Манолова да бъде кандидат за кмет на София", допълни Стефан Данаилов.

Легендата на киното все пак пожела да има повече женственост, мисъл и по-малко емоция в кампаниите на Фандъкова и Манолова.

Самият Данаилов се завръща на сцената само дни след инцидента, при който счупи тазобедрена става. Първото представление след претърпяната сериозна операция е тази вечер във Варна на постановката "Актрисата".

"Като започнах да прохождам прилично си казах защо да спирам представленията. Адреналинът помага - усетя ли публиката, забравям за болката", заяви Ламбо.




Няма коментари:

Публикуване на коментар