Зима

Зима
Пролет

13 септември 2019 г.

Бившият цепи мрака

За лечението е ясно, че е неотложно и необходимо. Но как допуснахме да изберат подобен индивид на този пост?...

Направо закъсня! Очаквах включване на Бившия Плевналиев още преди три дена. Явно е бил в неописуем екстаз и това го е забавило. 

Но днес блесна в сутрешните блокове и осветли матриялът с мислите си за шпионите, Русия, Църквата и всичко останало. Видимо се наслаждаваше на ситуацията и се амбицираше сам да засвидетелства колко много мрази Русия и съответно обича САЩ.

Бившият обяви, че сме закъснели и трябвало по-рано да осветлим руските агенти. Запени се по любимата си тема за руските хибридни атаки с нездрав блясък в очите. И заяви категорично, че България няма да си променя геополитическата насоченост. Що, бе? Кой си ти да казваш? Да напомня, че никой не ни е питал нас – НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ, дали искаме в ЕС и НАТО. Дали искаме американски военни бази тук. Дали искаме либералистките простотии в живота си.

Истинските шпиони, или по-скоро купените продажници взеха властта в България и удобно поднесоха България на господарите си, без да се интересуват от последиците за народа. А сега се опитват да ни втълпят, че изборът е на всички. Ами не е! Хайде направете референдум дали искаме в ЕС и НАТО, ама не смеете.

И естествено, кулминацията на кефа на Бившия по медията беше критиката към Президента Радев. Тук вече се притесних, че в студиото Бившият ще започне да се търкаля по земята с пяна на уста. Обвини Президента Радев, че обществените нагласи били дезинформирани заради него и Русия.

За първи път Бившият се издаде колко го е СРАМ от Българската Православна Църква. Била под влиянието на руската. Било го срам при посещението на папата. Ти ли бе, нещастнико, ще се срамуваш от Българската Църква!!! Ти ли в угода на сатанистките си господари, си позволяваш да оплюеш Църквата ни, която ни е съхранила като народ? Ти ли заради папата критикуваш българското Православие? Бог не прощава богохулството, Плевналиев. А ние помним!

И естествено отново се върна на Президента, че си бил позволил да каже, че нямаме идеали. Дотам било стигнало положението. На Бившия идеалите ги знаем – на колене пред Големия Бял Баща, цвилейки от кефа да бъде полезен. И да изпълнява мръсни поръчки да критикува враговете на мафията.

Срам ме е, че този човек беше държавен глава. За лечението е ясно, че е неотложно и необходимо. Но как допуснахме да изберат подобен индивид на този пост?

Народе, време е да пораснем. Да се осъзнаем. И да решим искаме ли шутове и психичноболни да ни представляват пред света!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар