Зима

Зима
Пролет

22 октомври 2019 г.

"В кръг" с три ексклузивни прожекции

В Пловдив, Стара Загора и Бургас ще гледат първи новия филм на Стефан Командарев

Няколко седмици остават до премиерата на "В кръг" в България. 


Най-новият филм на Стефан Командарев тръгва по кината в цялата страна от 8-и ноември.

"Датата не е избрана случайно, а има връзка с филма. Действието се развива в нощта на 9-и срещу 10-и ноември 2019-а, 30 години след т.н. преход. Искаме зрителите, които ще решат да го гледат още първия уикенд, да са буквално във филма", споделя стратегията Командарев.

Преди официалния старт обаче, филмът ще има три ексклузивни прожекции в Пловдив на 28-и октомври, Стара Загора на 29-и октомври и Бургас на 30-и октомври. На тях зрителите ще имат възможността да се срещнат с екипа и актьорите и да си поговорят за филма.

"След прожекцията във Варна, по време на "Златна роза", видяхме, че такива прожекции са много специални за хората и решихме, че е много важно да се срещнем със зрителите и да уважим публиката и в другите градове, а не само в София", разказва Стефан Командарев.

"В кръг" е вторият филм от планираната трилогия след реализацията на "Посоки". Той разказва историите на три двойки патрулиращи полицаи в нощна София. В лентата ще видим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев-Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев-Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др.

Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за "Арго Филм".



Няма коментари:

Публикуване на коментар