Зима

Зима
Пролет

5 ноември 2019 г.

Путин с "кин-гери"!

Цаци, по-опасно е как няма да вденете, откъде ще ви влезе „руското ресто“!
 
След привидното затишие от страна на руснаците по отношение на така наречения „шпионски скандал“, сътворен от родната Цацаратура и компания, Путин нанесе саблен удар кин-гери /което е термин от каратето и означава буквално – удар в ташаците/ на наште наведени всезнайковци.

И награди обявения за „руски шпионин“ Николай Малинов с орден. Отличието се връчва за особени заслуги в укрепването на мира, приятелството, сътрудничеството и взаимното разбирателство между народите.

Цацаров ревна гороломно с известно закъснение – след като така и родните власти не разбраха как така „шпионин“ заминава при Онзи, който го е „вербувал“. Е, няма такава Кочина, като българската „държава“!

И същият Цаци почна да заклеймява съдията издал решение с което допуска Малинов да напусне България заради награждаването.

A Путин им го заби така елегантно, че може да влезе в учебниците като „ресто“ на „вежливие люди“, и направо си покани „шпионина“ да му връчи награда, с което без думи изрече на родните поцелуй дупета – „поняли!“.

Иначе Кремъл официално днес изрече, чрез Дмитрий Песков, че „разчита, че награждаването на председателя на българското Национално движение „Русофили“ Николай Малинов с руския орден „Дружба“ няма да стане причина той да бъде преследван. Смятаме, че подобни жестове на признание за заслугите на Малинов като принос за делото на единството на руския свят, принос за развитие на приятелството и сътрудничеството между народите на двете ни страни по никакъв начин не може и не трябва да е причина за някакви преследвания. Това би било нелогично и това би имало твърде пагубни последици. Разчитаме, напротив, хора като него (Малинов) да получат възможност да работят и занапред в руслото на развитието на приятелските, отдавнашни, исторически отношения между народите на двете ни страни“.

В контекста на развитието на събитията и това, КОЕТО ИДЕ, длъжни сме да предупредим „цаци-те“ и компанията им, че не е толкова важно, че не са разбрали как и защо Малинов е напуснал страната и отишъл в Русия, по-опасно е, че няма да разберат откъде ще им влезе „руското ресто“.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар