Зима

Зима
Пролет

23 ноември 2019 г.

Водка и сельодка с агент Сашо

Агент Сашо явно е получил някакъв особен вид разстройство, при което привижда своите собствени и на ортаците си характеристики у другите
 
Новоизлюпеният „демократ“ Илиян Василев, публично известен с агентурното си ДС-минало под псевдонима Сашо, владее до съвършенство милиционерските номера.
 

Един от тях е провокацията - оръжие, което агент Сашо е изучавал внимателно като агент на Първо главно управление на Държавна сигурност, на която той е сътрудничил по „идеологически, морални и политически мотиви“. И този път старото ченге от комунистическите служби използва за клеветите си Фейсбук, а нелепите му инсинуации услужливо се разпространяват от друг платен боец на пропагандата – сайта "Фрогнюз" на друг агент на ДС - Огнян Стефанов (Агент Академик).
 

“Пеевски управлява България чрез Борисов, Гешев е негов избор”, тръби Илиян Василев. И за пореден път вменява фалшивата, изтъркана от употреба опорна точка на олигархията, че депутатът и издател на „Телеграф медиа“ Делян Пеевски играел ключова роля където се сетите - от избора на главен прокурор, през този на шеф на КПКОНПИ, до контрола върху медиите.
 

Според бившият ни посланик в Москва Илиян Василев, който го играе момче за всичко на банкера беглец Цветан Василев, премиерът Бойко Борисов бил кукла на конци, като част от „проекта Решетников“, а главният проводник на руското влияние в България, забележете... бил Делян Пеевски!
 

Това е не само безпардонна наглост, но и твърде нескопосана лъжа, сътворена, изглежда, на водка и сельодка.
 

Изданията от „Телеграф медиа“ от години осветляваме дебелите връзки на Цветан Василев с руската агентура, включително със собствени разследвания, базирани изцяло на факти, доказателства и документи. А именно белградският отшелник Цветан Василев е един от менторите на Илиян Василев. Самият агент Сашо има агентурна дейност не къде да е, а в Първо главно, което работеше именно по линия на външнополитическите отношения. Беше и посланик в Москва, така че именно той е човекът, който най-добре знае как работи руската агентурна машина. И то от първо лице.
 

Агент Сашо явно е получил някакъв особен вид разстройство, при което привижда своите собствени и на ортаците си характеристики у другите. Препоръчваме му да чете малко по-задълбочено изданията от нашата медийна група – там всичко около последните скандали с руската агентура у нас е описано точно и ясно.
 Илиян Василев или агент Сашо от ДС, както е по-популярен, умело борави с клевети и лъжи



Politika.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар