Зима

Зима
Пролет

17 ноември 2019 г.

Три милиарда за една визита

Паси или е с много развинтено въображение, или е изтърван от здравните власти много от отдавна...
 
Сюлейман Паси тази сутрин отново цепи мрака. 

Посещението на Баце при Тръмп било в отговор на покупката на виртуалните все още Кефки. И тук вместо дар-слово, ми идва дар-псуване. Ако трябва да му плащаме по три милиарда, за да си четка егото по света и да си прави селфита, няма да му издържим на егото.

Паси или е с много развинтено въображение, или е изтърван от здравните власти много от отдавна. Можело американците да купят остров в България и АЕЦ "Белене"!!! И Борисов да договарял общи интереси в космонавтиката и сътрудничество с НАСА. Ама разбира се, то всичко сме цъфнали и вързали, само НАСА ни липсва за красота!

Не знам за вас, но на мен развяването на психично неуравновесени и интелектуално ощетени навсякъде по медиите ми идват в повече. Вместо за Луната, започвам да мисля за методите на Инквизицията и да гледам с добро око на Торквемада.

Истината е, че Борисов не е на посещение, а е ПРИВИКАН. Да дава обяснения, да му се набие канчето, и да му се дадат нови указания за Територията, и вероятно да му кажат да си стяга багажа. При положение, че в САЩ еврейското лоби е много силно и Сюлейман паша е от подобно, да не осъзнава какво става, означава силно да го подценим. И изводът е, че просто замазва тук очите на овцете, които не могат да мислят.И разбира се, действа срещу българските интереси. Не че го упреквам, той не е българин.

Много ме е страх на Баце да не му хареса срещата с Тръмп. Та да се наложи да даваме още милиарди, за да си осигури нова среща! Баце управлява Територията по указания на Колонизатора, а Баце го управлява личното му Его. 


И цял един народ става заложник на нарцисизма на един цървул!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар