Зима

Зима
Пролет

12 декември 2019 г.

Нов самолет за Тиквеника

За да може си хвърка за селфита, където си иска...
 
Тъй като скъпоценното здраве и живот на Премиера-Слънце бяха застрашени от технически проблеми с правителствения „Фалкон”, явно е належаща нуждата да се купува нов самолет. 

За да може си хвърка за селфита, където си иска. Явно на Борисов не му и идва на ума, че може да пътува и като обикновените хора. Или като някои свои колеги по света например. 

Но най-страшното е възмогналият се и надскочил средата си простак. Той смята, че всичко му се полага и най-важното е да се разграничи от плебса. Затова и бедна България ще купува ново хвърчило за Борисов. Да се хванем ли на бас, че ще е американски самолета? 

Сега само ме е страх Борисов да не се оплаче, че правителството няма яхта и кораби и да иска да купи някой самолетоносач, за да се селфне и оттам, когато му се прище. И не бих имала нищо против новия самолет, но имам много против съдържанието му понастоящем. Защото каква е ползата дори от най-сигурният и красив самолет, след като от него с ръце в джобовете ще слезе Главната Мутра на Републиката, а например Каракачанов ще си мъкне дисагите елегантно зад него.

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар