Зима

Зима
Пролет

26 декември 2019 г.

Оптимистично на Коледа

Ще бъда оптимистична! Ще вярвам в светлото бъдеще. 


Вярно си е, че нещо ми убягва радостта в държавата. А сега, нахлупила шапка-идиотка и с розови очила, да видим какво става в държавата:

- Родната полиция хвана 10! повтарям ЦЕЛИ ДЕСЕТ литра незаконна ракия. Полицията БДИ! Тя не допуска някой да се алкохолизира, преди това да си е платил акцизът на държавата! Какво, като и дядо му си е варил ракия! Много важно! Ред трябва да има в пиенето, РЕД! То, не стига че не си плащате на пещерняците за спирта, не стига, че не сте си платили акцизът на Бойко, ами и една домашна сливовица даже не сте му пратили подарък! Бравос на полицията, хванаха престъпника! Сега, за назидание, трябва да му конфискуват и къщата и да запалят ракията, може и него самият, то без ракията неговото живот ли ще е....?

- Бойко оправи Перник! След като вчера от чешмите в Перник потече Ешерихия Коли, днес на живо дойде и самата бактерия във вид на премиер.Заразяването с тази бактерия става по фекално-орален политически механизъм, но е възможно и в битови условия - при недостатъчно добра душевна и интелектуална хигиена, както и при някои сексуални практики, водещи началото си от Захер фон Мазох . След като нагледа трасетата и каза, че им прави водопроводната мрежа, бактерията ги остави оправени и щастливи! Изпрати им и два тира минерална вода /тук се чудя дали не я е забрал от Михалково, където беше оня ден/. Бактерията разпореди и ЦЯЛАТА Икономическа полиция да отиде в Перник и да проверява документ по документ /некадърността и корупцията оставят документи - ново топ-изследване на механизмите на престъпността с автор ГМР/.

- Полицай преби жена си почти до смърт! Хахахах, коледно и оптимистично. Родната полиция ни пази не само нас, но и семействата си! Явно жената не е спазила коледния дух или е оказала съпротива на полицията във вида на пияния на кирка съпруг. Ето, ако имаше ИК, тя щеше да му я прочете, а той засрамено да си погледне чорапите. Но няма значение, важно е, че на Територията всичко е добре, спете, спокойно, овце, опа, лапсус, лъвчета - сини, посинели, поморавели, дресирани и скачащи през обръчи.

Весели празници, хо-хо-хо!




Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар