Зима

Зима
Пролет

16 януари 2020 г.

Не забравяйте, че поне 20% могат да мислят

Мозъчният гербав тръст се събра на голямо мислене, напънаха се и родиха нещо, с което могат да влязат в история на политиката като пример за откровен тъпизъм...
 
Много е забавно как точно гербопитеките прегърнаха духом идеята на проф. Иво Христов, че 80% от българите са дебили и във всичките си действия тръгват от тази опорна точка. 

И понеже голяма част от тях също попадат в мнозинството, леко забравят, че има едни неуправляеми 20%, които си позволяват най-големият лукс на днешно време - МИСЛЯТ!

Виждайки как българите се възмутиха от "ликвидирането" на един ирански генерал, мозъчният гербав тръст се събра на голямо мислене, напънаха се и родиха нещо, с което могат да влязат в история на политиката като пример за откровен тъпизъм.

Първо Кремчето с разлигавен поглед твърди пред медиите, че тя лично носила доказателства, че ген. Солеймани бил поръчал атентата в Сарафово. 20% останаха в дълбок размисъл шест години какви сливи имаха в устата, че чак сега се усетиха.

Виждайки, че явно не хвана дикиш, пуснаха тежката мозъчна артилерия на краварите - генералът планирал нов атентат в България! Верно, бе, верно! Не ви лъжем! Явно там процентът сред населението е още по-висок! Та си мислят, че и ние сме така.

Е, всичко мога да преглътна. Да си кажат направо - "Ами пречеше ни на интересите, опушкахме го и си премахнахме един сериозен враг.". Бих го приела. Ама да ме правят на овца... Бих останала леко учудена, ако убитият, освен най-елементарните географски понятия, знае нещо за България. Или пък някой му е показал чертежи на Кефките и той си е сложил памперс от ужас!?!
 

Може пък да е планирал атентат срещу американските бази в България. Тогава да питам - нас пък това какво ни бърка, и без това искаме да се махнат? А и има на още десетки места по света такива бази, защо точно тук?
 

Най-потресаващото за българите би било, ако генералът е планирал ликвидирането на кучето на Тръмп, находящо се в зайчарника в Банкя.! Малиииии, мъка! Целокупна мъка ще завладее целия български народ, а Тръмп по случая ще си го премести в другия крачол!

На умряло куче никой нож не вади. Това, което и най-големите терористи могат да замислят за България, не може да се хване на отрязан нокът на това, което на практика прави ГМР с всеобхватното си поразяващо действие. Той унищожава цял един народ. За какво някой да ни прави атентати? Смешно, жалко и глупаво!

Не забравяйте - НЯКОИ МИСЛЯТ!
Не прекалявайте с гаврите!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар