Зима

Зима
Пролет

9 януари 2020 г.

Много е обидно една КРАДЛА да ни учи на морал

Когато на жени след критическата, започнат да им говорят звездите и интуицията, е крайно време специализираните здравни институции да вземат мерки...
 
Ленче-Кремче отново не пропусна да "блесне" с "прозрения" по медиите. 

Да оставим настрани това, че в една нормална държава на подобна нагла крадла няма да й разрешат дори в селски стенвестник да каже нещо, но явно и тя като управляващите ни смята за мозъчно увредени.

Ленче- Кремче носила физически доказателства, че генерал Солеймани бил поръчал атентата в Сарафово! Изкушението да попитам дали не ги е преджобила, докато е флиртувала с аятолах Хомейни, е огромно! Как пък така не успя да ги докопа, когато цяла година нашите служби и политици се чудеха на кого да го припишат атентата, че да се отстрамят пред света. А сега, не ГМР, не службите, не Гешев, а КРАДЛАТА успяла да намери доказателствата!? Аферим, ашколсун, машалла!

Обидно е КРАДЛА да ни учи на морал. Обидно е и за паметта на този ирански генерал, подобно същество да се изказва и да прави "политически" анализи. Дори краварите не падат чак толкова ниско. Но май всъщност тя е техен човек, нали?!?

Май по-добре КРАДЛАТА да я назначат в службите на разузнаването. Вместо да разузнават какво е станало, направо пускат Ленчето да открадне доказателствата. Лошото е, че освен като политик, е некадърна и като крадла, ама карай. Да гледаме позитивно, поне ще я приберат и няма постоянно да я гледаме по свинските телевизии!

И си мисля, че е крайно време да пратим Кремчето при Путин и спецназ, за да открадне неопровержими доказателства, че те са отровили Гебрев!!!

Според мен, когато на жени след критическата, започнат да им говорят звездите и интуицията, е крайно време специализираните здравни институции да вземат мерки.

Държава, в която една крадла ни учи на морал и политика, е....а, бе, закривай!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар