Лято

Лято

11 февруари 2020 г.

Не съм от тия, как'Сийке, те са лошите, рече Домусчиев по Нова; беше много мило

По отношение на ТЕЦ-овете, ах, отличник бил ТЕЦ-ът на Доган. Че кой друг. Кирчо е добро дете, ще папка…
 
Не обичам, как'Сийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи, ама има едни... в енергетиката, дето прокуратурата трябва да се порови там. 

Тъй по Чудомировски се изяви в интервю по собствената си телевизия Кирил Домусчиев. Горд, честен и достоен бизнесмен, той не може да търпи несправедливости.

Бизнесменът, като един истински Колумб, откри, че в България има енергийна мафия. Спомена Ковачки. По отношение на ТЕЦ-овете, ах, отличник бил ТЕЦ-ът на Доган. Че кой друг. Кирчо е добро дете, ще папка…

Домусчиев успокои нацията, че с удара срещу Васил Божков и хазарта губи само Божков, а всички други са ОК. Дори Нова телевизия, която имала голям рекламен договор с хазарта не й пукало, защото била най-рейтинговата. В това число сутрешният блок, сериалите и публицистичните предавания. Публицистични? По Нова?  Ади и Виктор се усмихваха скромно, но разбиращо, с чувство за лична значимост. Немалко зрители са на друго мнение, но важно е какво казва Кирил. А той заяви също, че кинти за телевизията има и всичко е хипер готино.

Явно Кирчо не е чул по какъв начин и Кой лично е изгонил Силвия Зурлева от телевизията. Интересен и тъжен сюжет броди в някои среди. Много други бяха принудени да напуснат телевизията, но пък тези, които са останали/оставени, трябва да са щастливи. Щастливи ли са?

Домусчиев го играе оптимист, но със сигурност не му е лесно. Знае ползите от това да приютиш финансовия министър в луксозния си жилищен комплекс, но знае и рисковете. Знае също, че колкото и да си богат, един ден Гешев може да почука на вратата ти. Или да я избие с ритник. Зависи от заданието. Примери колкото искаш.

Иначе Ади и Виктор пърхаха много професионално пред боса. Ади дори прояви героизъм в мирно време и попита чорбаджията дали „Лудогорец“ или Нова обича повече. Той кимна. Беше много мило. 

Някъде другаде са кимнали едни други хора. Добро момче е Кирето. Засега.Анелия Михова, Frognews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар